Anna

Ana (Anna und die Liebe)

Ana može imati sve, no prvo se mora riješiti sramežljivosti…

Anna
Ana – njemačka sapunica od 3. siječnja radnim danima u 14:25 na Doma TV

Ama bi mogla imati cijeli svijet na dlanu, samo kad bi se suočila s izazovom. Upoznajte djevojkukoja je puna snova i ideala, no sve joj je neostvarivo zbog njezine sramežljivosti.

Anna (Jeanette Biedermann) može imati sve. Sa svojim talentom, sposobnošću za rad, marljivošću i upornosti. Zbog toga Ana je dobila svoju životnu priliku, te se zapošljava u modernoj marketinškoj agenciji Broda &Broda, koja je ujedno i posao iz snova za sanjivu Anu. No postoje prepreke za sramežljivu Anu, a osim svog očuha Armina i polusestre Katje (Karolina Lodyga), Ana najvećeg neprijatelja ima u svojem nedostatku. Naime zbog svoje sramežljivosti i nenametljivosti njezin talent ne može nikada doći do izražaja. Upravo iz toga razloga njena samodopadna polusestra Katja uzima zasluge za Aninu kreativnost te kradući njene kreativne ideje marketinškoj tvrtki Broda & Broda prezentira se kao izuzetno nadarena radnica. Kada upozna privlačnost mlađeg partnera u tvrtki Jonasa (Roy Peter Link) koji se nedavno vratio iz Amerike, Anna shvaća kako želi samo jedno – biti blizu njega. No kao i inače najveća prepreka je njena polusestra Katja koja je uvijek korak ispred sramežljive Ana.

Ana je tako primorana gledati Katju kako sve impresionira svojim idejama, a ponajviše njenog obožavanog Jonasa. Nakon što je Katja nakratko pobijedi te zaokupi svu pažnju markantnog Jonasa, Ana se odluči boriti protiv svoje sramežljivosti te se nada kako će jedno istina ugledati svjetlo dana, a ona će pred svima raskrinkati svoju sestru. Naravno doći će i dan kada će Jonas početi primjećivati samozatajnu Anu.

Jedna misao o “Ana (Anna und die Liebe)”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.