Zamka (Acorralada)

Doma TV predstavlja strastvenu telenovelu američke produkcije snimljenu na području Miamija. Ne propustite vidjeti seriju u kojoj glumačka imena poput Davida Zepede, Williama Levyja i Alejandre Lazcano upadaju svatko u svoju ‘Zamku’…

Zamka
Glavni likovi nove sapunice na Doma TV

Raskoš, svjetski poznate plaže, provod i ambicija u gradu gdje se susreću brojne kulture, jednom riječju Miami – mjesto je radnje internacionalne hit telenovele ‘Zamka’. Ne propustite priču o ZAMKU koja će zarobiti vaša srca, kao ni fatalno privlačne glumce Davida Zepedu i Wiliama Levyja koji će utjeloviti likove okružene raskošću, ljubavlju i mržnjom.

Dvije žene, ista priča, 20 godina razlike. Ukratko, to je sudbina Fedore kojoj je Octavia Irazábal uništila i oduzela sve. Ukrala joj tvornicu, uzela dvije kćeri i od njih napravila siročad te optužila Fedoru za zločin koji nije počinila. Dvadeset godina kasnije Fedora izlazi iz zatvora odlučna da pred lice pravde dovede Octaviju Irazabal. No sudbina i za nju ima svoj plan. Njena starija kći Diana sada je prelijepa 23-ogodišnjakinja i medicinska sestra koja radi u kući Irazabal. Tamo se zaljubljuje u fatalnog Maximiliana, sina majčine najgore neprijateljice Octavije. Gaby, druga Fedorina kći također živi na imanju obitelji Irazabal gdje radi kao sluškinja. Fedora nakon izlaska iz zatvora postaje pjevačica u noćnom klubu pod pseudonimom Gaviota te se sprijatelji sa svojim davno izgubljenim kćerima. Znajući za što je sve sposobna Octavija, Gaviota pokušava uvjeriti svoje kćeri da se drže podalje od njihovih sinova, Maximiliana i Larryja. Fedora je odlučna krenuti u borbu života kako bi izbavila kćeri iz zamke koje im priređuje obitelj Irazabal. No hoće li majčina osveta uspjeti izbjeći zamku koju joj priređuje strastvena i snažna ljubav?

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.