Strasti Orijenta (Ask i memnu)

Priča o zabranjenoj ljubavi i intrigama

Strasti Orijenta
Strasti Orijenta - nova telenovela od 03.01. u 19:00h na Doma TV-u

Kako bi napakostila svojoj majci, prelijepa Bihter se udaje za starijeg imućnog bogataša. Misleći kako će živjeti mirnim životom, u njegovoj kući ipak upoznaje mnoge neprijatelje, uključujući njegovu djecu i poslugu. Njena majka Firdevs uskoro saznaje za kćerinu strast prema naočitom Behlulu te vidi odličnu priliku da joj se osveti…

Jedna od najgledanijih serija u Turskoj koja ostvaruje prosječni udio u gledanosti od 51 posto snimana je na lokacijama Istanbula i unijela je u taj dio Europe televizijsku revoluciju prikazujući otvorenu strast na koju nitko ne može ostati ravnodušan. Protagonisti serije su prelijepa Beren Saat i Kıvanç Tatlıtuğ koji svojom pričom pomiču granice i prkose tradiciji svoje zemlje.

Nakon smrti supruge bogataš Adnan Ziyagil povukao se iz društva te cijeli svoj život fokusirao na svoju djecu, prelijepu kći Nihal i sina Bulenta. U Adnanovu životu postoje još neki ljudi bez kojih ne može zamisliti svakodnevnicu – poput dadilje Deniz te nestašnog nećaka Behlula. No misleći kako je njegov ljubavni život završen, Adnanov susret s fatalnom Bihter mu dokaže kako u njegovom srcu ima mjesta za još jednu ženu. Očaran prelijepom i mnogo mlađom Bihter, Adnan je zaprosi, a djevojka pristane unatoč neodobravanju okoline. Bihter ima i svoju stranu priče. Naime, ona je odrasla uz manipulativnu i proračunatu majku Firdevs, koja ne preže ni pred čim kako bi se domogla novca. Upravo iz tog razloga Bihter postane suparnica svojoj majci koja je više od svega htjela postati suprugom moćnog Adnana. Brak između moćnika i lijepe djevojke pokrenut će lavinu strasti i prijevare koja se teško može zaustaviti. Nakon udaje, Bihter nije razmišljala da joj novi ukućan postaje i privlačni Adnanov nećak Behlul, koji će u njoj probuditi intenzivne osjećaje. Nakon što padne u naručje voljenom muškarcu te prevari svog supruga, Bihter će morati računati i na još jednu protivnicu, svoju majku. Uvjerena kako joj je se konačno pružila priliku da se osveti kćeri, Fidervs napravi sve u svojoj moći da oženi Behlula za Adnanovu kći Nihal te uništi Bihter svaku priliku za ljubav. Između strasti, prijevare i osvetoljubive majke Bihter mora pronaći način da vrati ljubav natrag u svoj život.

17 misli o “Strasti Orijenta (Ask i memnu)”

  1. Serija je zaista extra, gledala sam svaku epizodu i kad bih je opet pustili gledala bih je. To je prva turska serija koja mi se svidjela i naravno Beren je odlicna. (:

  2. Jel moguce da ce se serija Strasti Orijenta ponovno prikazivati na nekom tv programu? Mislim da bi dosta gledatelja bilo sretno zbog toga..

  3. Strasti orijenta je prelijepa serija. Nadam se da ćete i u ubudće kupovati serije koje če nas prikovati za vašu TV. Eto poslušajte savjet Selmire pa nam prikažite seriju Ljubav je kazna za koju Selmira kaže da je prelijepa.
    Samo vas molim da nas ne “davite” više sa meksičkim, brazilskim, španjolskim i inim serijama kojima na početku znamo kraj a traju u nedogled. Takvih sapunica smo presiti. Hvala Marija

  4. na turskomk programu atv prikazuje se serija ask ve ceza sto znaci ljubav je kazna prelijep serija.da li je moguce prikazivanje serije kod nas?? pozz

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.