Dnevne sobe Doma tv-a okupile brojne buduće gledatelje novog kanala

Novi zabavni kanal Doma TV s emitiranjem kreće 02. siječnja 2011. u 18 sati, a ovih dana građani su imali priliku posjetiti blagdanski Doma TV kutak u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Doma TV dnevna soba

Velik broj građana ovih je dana posjetio je dnevnu sobu Doma TV-a koja se nalazila u zagrebačkom Avenue Mallu, City Centar One-u i Garden Mallu, splitskom Jokeru i osječkom Mercatoru
Ondje su posjetitelji i budući gledatelji novog kanala imali priliku saznati sve o Doma TV-u, zabaviti se i fotografirati u fun kutku te ponijeti kući darove kanala kojeg krasi slogan: ‘Ljubav te čeka doma’. Božićna drvca u mnogim domovima ovih će blagdana krasiti i kuglice Doma TV-a.
Doma TV izašao je i na ulicu i razveselio svoje buduće gledatelje. Na zagrebačkom Cvjetnom trgu prolaznice su imale priliku uz tulipane boje novog kanala Nove TV saznati sve o novom programu. Ugodno iznenađeni građani raspitivali su se što će sve moći gledati na Doma TV-u, s osmijehom zahvaljivali na daru i bili puni dobrih želja za novi kanal. A ono što će u svojoj programskoj shemi Doma TV ponuditi hrvatskim gledateljima su naslovi koje još nisu imali priliku pratiti na hrvatskom tržištu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.