RTL 2 uspješno započeo s emitiranjem

U nedjelju, 2. siječnja u 18:00 sati, svečano je pušten u emitiranje novi specijalizirani kanal – RTL2.

Ivan Lovreček, Martina Vuletin i Antonija Mandić

Pod motom ‘Samo zabava’, Ivan Lovreček, član Uprave RTL Televizije i Martina Vuletin, urednica specijaliziranog kanala RTL2, uz šampanjac i dobro raspoloženje, stiskanjem ‘crvenog’ gumba označili su svečani početak emitiranja novog kanala RTL Televizije.

Emitiranje programa počelo je uz američku komediju ‘Vrući Rod’, nakon čega je prikazana superpopularna američka serija ‘Malcolm u sredini’. Sudeći po rezultatima gledanosti, dokumentarne serije koje su uslijedile na programu RTL2, ‘Kraljevi leda’ i ‘Muškarci sa sjekirama’, privukle su i zadržale najviše gledatelja uz male ekrane. Uslijedila je serija ‘Dexter’ i američka komedija ‘U mašini’ s Usherom u glavnoj ulozi.

Ivan Lovreček izrazio je svoje zadovoljstvo pokretanjem novog kanala čime se, kako je rekao, otvara i nova era televizijskog tržišta u Hrvatskoj. “Ovaj povijesni korak za RTL Televiziju znači izuzetno puno, a još više za gledatelje”, istaknuo je.

Gledatelje RTL 2 u 2011. godini očekuje mnoštvo zabavnih sadržaja te emisija odabranih kako bi zadovoljile upravo želje i interese svojih gledatelja. Urednica programa Martina Vuletin tom prilikom najavila je mnoštvo zabavnog i dokumentarnog sadržaja: “U programu RTL 2 imat ćemo mnogo zanimljivih filmova, novih premijernih serija, nagrađivanih dokumentaraca… Gledateljima ćemo ponuditi i puno zabavne lokalne produkcije te novi talk show. Ukratko, za svakog člana obitelji naći će se po nešto”. Vuletin je također izrazila i zadovoljstvo postignutom gledanošću kao i reakcijama gledatelja od kojih su zaprimili brojne čestitke.

S obzirom da smo od tada zaprimili više upita građana o navodnim tehničkim problemima s traženjem kanala, još jednom podsjećamo kako je RTL2 trenutno dostupan samo na platformama; DVB-T, MaxTV i Bnet. Drugim riječima, oni koji gledaju IskonTV, OptiTV, DigiTV, TotalTV i sl. nisu u mogućnosti gledati RTL2.

RTL2 – Samo zabava!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.