Najgledanija serija 1001 noć vraća se na male ekrane

Nakon puna tri tjedna, koliko je izbivala s ekrana i života mnogih ljudi, najgledanija serija u 2010. godini vraća se u svakidašnjicu gledatelja RTL Televizije.

Eda i Šeherezada

Sve obožavatelje turske dramske serije „1001 noć“ obradovat će vijest da se Šeherezada, Onur, Kerem, Benu i Eda vraćaju na male ekrane već sljedećeg ponedjeljka, 10. siječnja od 20 sati.

U posljednjim epizodama, koje bile emitirane sredinom prosinca prošle godine, vidjeli smo da je sumnjičavi Onur unajmio privatnog istražitelja kako bi se uvjerio da mu je supruga Šeherezada vjerna i da je, osim posla, ništa ne veže s profesorom s fakulteta, g. Ozdžanom, dok je Sezenin i Keremov otac završio u bolnici nakon što se otrovao alkoholom, a profesor slikanja, Selim, pokušao silovati Fusun, koja je u žaru borbe posegnula za škarama…

Već u ponedjeljak ćemo doznati što se točno dogodilo s Fusun, je li se otarasila nametljivog slikara ili je posegnula za najgorim mogućim izlazom – ubojstvom? Hoće li Šeherezada doznati tko je prati i zbog čega ili će Eda to znati prije nje? Prijeti li braku Šeherezade i Onura velika opasnost ili će ljubav ipak nadjačati svako zlo? Na sva ova i mnoga druga pitanja gledatelji i ljubitelji ove dramatične ljubavne serije uskoro će dobiti odgovor, a novi nastavci zasigurno će ih natjerati da ih bez daha odgledaju.

Odmah nakon „1001 noći“, od ponedjeljka u 21 sat na programu RTL Televizije gledatelji će moći nastaviti pratiti seriju „Ezel“.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.