HTZ: Beskućnik u 15 najboljih?

Svi oni koji su svojim glasom očarali Tonyja Cetinskog, Ivanu Mišerić i Gorana Lisicu Foxa na audicijama za show ‘Hrvatska traži zvijezdu’, a koje su se proteklih mjeseci održavale po Hrvatskoj, dobili su šansu ponovno stati pred nemilosrdni žiri. Ovaj utorak, od njih 100, u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, odabrano je njih 60, a slijedeći dan još 15 najboljih, koji će se natjecati za laskavu titulu nove hrvatske zvijezde u emisijama uživo.

Hrvatska traži zvijezdu - 3. sezona

Treća sezona showa ‘Hrvatska traži zvijezdu’, kao i prethodne dvije, bit će izuzetno zabavna, otkrio nam je predsjednik žirija Tony Cetinski.
– Nakon cjelodnevnih napornih audicija, sa zadovoljstvom vas mogu obavijestiti da smo iznenađeni koliko je kandidata koji dobro pjevaju. Ove godine imamo puno ‘zrelijih’ vokala i boljih pjevača. Treća sezona donosi puno iznenađenja, tako da ćemo svi zajedno uživati – rekao je Tony.

A kako su se na audiciji snašli jedan beskućnik te djevojka koja radi na hitnim intervencijama u bolnici? Jesu li, kao i ostali, uspješno prošli zahtjevne zadatke, poput pjevanja dueta i kvarteta? Ne preostaje nam drugo, nego pričekati proljeće 2011. na RTL Televiziji i vidjeti kojih je petnaestero natjecatelja zadivilo žiri.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.