Druge sezone Tudora i Opasne igre na Doma TV-u

Ambicija ne prestaje: Tudori i Opasna igra u drugoj sezoni na Doma TV-u!

Tudori: Henrik i Anne Boleyn

Serijske uspješnice ‘Tudori’ i ‘Opasna igra’ zajedno su osvojile 38 nagrada te ukupno zaradile 82 nominacije. Gledatelji Doma TV-a prvi će u Hrvatskoj moći pratiti njihove živote i u drugoj sezoni. Protagonisti serija Jonathan Rhys-Meyers i Glenn Close višestruko su nagrađivani za likove čija je glavna karakterna crta – ambicija.

Tudori

U novim nastavcima kralj Henrik VIII (Jonathan Rhys-Meyers) odlučan je u namjeri da se razvede od kraljice Katarine te da oženi Anne Boleyn (Natalie Dormer). Henrik je uvjeren kako će Anna biti ta koja će mu roditi muškog nasljednika. Kada sazna da se oko njega kuje urota protiv Anne, Henrik sve koji su u njoj sudjelovali proglasi izdajnicima te naredi njihovo smaknuće. Henrikova nacija može samo promatrati kako će nestabilni monarh upasti u sukobe u svojoj budućoj vladavini. S krvavom protestantskom reformom diljem Europe, Henrik VIII je odlučniji nego ikada da njegova kraljica postane upravo Anne. No i Anne će osim moćnih protivnika dobiti još opasniju suparnicu Jane Seymour (Anita Briem) koja će zaokupiti pažnju Henrika VIII.

Opasna igra

Druga sezona ‘Opasne igre’ nastavlja prikazivati turbulentni život briljantne Patty Hewes (Glenn Close) te njene ambiciozne štićenice Ellen Parsons (Rose Byrne). Nakon što je pobijedila milijunaša Arthura Frobishera (Ted Danson), Patty Hewes pod svojim nogama ima pravni svijet. U Pattyin život ulazi Daniel Purcell (William Hurt), čovjek iz njene tajnovite prošlosti gurajući slavnu odvjetnicu u novi izazov. Ono što se činilo kao običan slučaj ubojstva poprimit će velike razmjere kada se u cijelu priču uplete i vlada. U isto vrijeme Ellen je odlučna u svojoj misiji da uništi Patty. Pristala je surađivati s FBI-em koji je otvorio istragu protiv njene nekadašnje mentorice.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.