RTL 2 najgledaniji specijalizirani kanal

RTL Televizija prošli je tjedan lansirala svoj drugi kanal, RTL 2. Da je novi program odlično prihvaćen, uz mnogobrojne telefonske pozive i pohvale, dokazuju i prvi rezultati gledanosti. Tako je prosječan udio u gledanost prošli tjedan bio 4.0% u ciljnoj skupini od 18-49 godina. Novi, specijalizirani kanal vodi u gledanosti pred drugim kanalom.

RTL 2

Uz slogan ‘samo zabava’, gledatelji su imali prilike vidjeti i zabaviti se uz izvrsne dokumentarne, humoristične i crtane serije.

‘Život nakon ljudi’, dokumentarac s najboljom svjetskom produkcijom oduševio je mnoge koje zanima kako bi svijet izgledao kada bi ljudi zbog stravične prirodne katastrofe iznenada nestali, te koliko bi trebalo proći vremena da nestanu svi tragovi civilizacije.

Dokumentarna serija ‘Muškarci sa sjekirama’ koji pričaju izvanredne priče o svojem zanimanju koje se mijenjalo pojavom industrije, pokazujući kako je tehnologija promijenila živote suvremenih drvosječa, također je mnoge prikovala za fotelje. Baš kao i ‘Kraljevi leda’ koji živopisno prikazuju jedno od najtežih zanimanja na svijetu.

RTL 2 utorkom je krenuo i s humorističnim poslasticama, pa tako svi oni koji do sada nisu imali prilike pogledati ‘Teoriju velikog praska’ sada to mogu učiniti, kao i izuzetno duhovitu seriju ‘Znanstveno lud’, temeljenu na bizarnosti i užicima korporativnog života.

Već odavno je dobro poznato da legende ne umiru te da je retro ponovno ‘in’, što je dokazala i serija ‘Poroci Miamija’ koja se prikazuje četvrtkom.
Crtana serija ‘Looney tunes’ pak, najugodnije je iznenađenje s udjelom u gledanosti većom od 10% u ciljnoj skupini od 18-49 godina. No, i domaća emisija ‘Mijau, vau’ o kućnim ljubimcima izazvala je iznimno pozitivnu reakciju publike, pa nakon njezina emitiranja, u srijedu navečer, telefoni na RTL Televiziji nisu prestajali zvoniti ne bi li primili pohvale.
Gledatelje RTL 2 na malim ekranima i nadalje očekuje odlična zabava uz nove sitcome, filmove i dokumentarne serije.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.