Fashion Guru: Najgore odjevene su Maja Šuput i Indira

17.01.2011

TV novosti


Fashion Guru odlučno je sastavio i listu najgore odjevenih u 2010. te na sam vrh postavio pjevačice Maju Šuput i Indiru.

Indira, Boris i Maja | Foto: Moda.hr/Pixsell

Guru je u nedjeljnom Red Carpetu izjavio kako mu je uvijek puno lakše sastaviti listu najgore odjevenih jer je ‘nažalost neukus svuda oko nas’. TOP listu 20 osoba koje su se proslavile modnim promašajima u protekloj godini, Fashion Guru je obogatio i posebnim nagradama ‘za životna postignuća u svijetu modnih zločina’. Tako su Alka Vuica, Mia Begović, Ankica Dobrić i Maja Lena Lopatny osvojile posebnu nagradu modnog kritičara Red Carpeta za ‘životno djelo – neodjelo’. Guru je zvučna imena kao i uvijek krenuo nizati od dvadesetog mjesta prema onom prvom, ujedno i nositelju nezahvalne titule najgore odjevene osobe koju je ovaj put dodijelio dvjema pjevačicama, Indiri i Maji.
– Maja i Indira izgledaju kao da su provele besane noći moleći za ulaz u Studio 54 – i naravno nisu ušle – prokomentirao je Boris neke modne kombinacije Maje i Indire.

Oglasi

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.