Ezel će zbog Džengiza opet postati zatvorenik

Nakon što je ostvario prvi dio svog osvetničkog plana i uspješno poslao starog prijatelja Džengiza u zatvor na doživotnu robiju, Ezel će se ipak smilovati i pokušati mu pomoći.

Vjerne gledatelje turske serije „Ezel“ iznenadit će vijest da u novim epizodama njihov miljenik ponovno završava iza rešetaka. Naime, Ezel se jako dobro sjeća kako je teško kada nedužni mladić završi u zatvoru, mjestu u kojem iza svakog ugla vreba opasnost i najmanja pogreška može odvesti u smrt. Upravo zbog toga, on odluči pridružiti se svojem „prijatelju“ Džengizu kako bi ga uputio u tajne preživljavanja prvih zatvorskih dana doživotne robije, i to tako što će uz pomoć ujaka Ramiza opet završiti u zatvoru. Iako će Ezel upozoriti Džengiza da pazi s kim se tamo druži jer su ujakovi prijatelji posvuda, Džengiz ga neće poslušati, pa će odmah početi upadati u zamke zatvorenika. Osim samilosti naspram Džengiza, Ezela muče i ljubavni jadi jer se po prvi put našao između dvije vatre: iz zatvora piše ohrabrujuće pismo Bahar u nadi da će ga poslušati i otići u London na liječenje, dok mu u posjet dolazi Ejšan koja ga voli sve više.

Ezelov povratak u zatvor, kao i njegove nove ljubavne zavrzlame i isprepletene odnose s bivšim prijateljima gledatelji će moći vidjeti već slijedeći ponedjeljak 24. siječnja u 21 sat na RTL Televiziji.

Jedna misao o “Ezel će zbog Džengiza opet postati zatvorenik”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.