Vjenčanje u Dragošju – Perčin i Herceg pred oltarom

U nastavku ‘Najboljih godina’ kojeg gledatelji imaju priliku pogledati u ponedjeljak 24. siječnja vidjet ćemo kako će se Dino (Ivan Herceg) i Dunja (Jelena Perčin) naći pred oltarom.

Kada Ranko (Janko Popovi Volarić) sazna da se Dunja i Dino zaista kane vjenčati ostaje vidno šokiran. Dino poželi da mu kum bude Ranko, pa mora pristati. I dok će s jedne strane neki poput Danice (Ajsa Jovanović) biti presretni zbog vjenčanja, drugi će negodovati. Božo će tako smišljati način da spriječi svadbu, a i Ranko će dočekati svoju priliku da uhvati Dunju nasamo i zamoli ju da se ne udaje.
Podsjetimo, Dunja je zajedno sa svojim bratom Goranom (Ivan Pašalić) došla u Dragošje upravo iz razloga kako bi se maknula od nasilnika Dina. No Dino ne preže ni pred čim kako bi pridobio srce žene svog života i dolazi za Dunjom u Dragošje, a sada je prisiljava i na brak. Hoće li Dino uspjeti realizirati svoj plan ili će Dragošjani ipak stati na stranu lijepe Dunje i pomoći joj da se otrgne iz ruku nasilnika, gledatelji imaju priliku saznati već ovog ponedjeljka u 20 sati na Novoj TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.