Ezel otkriva svoj identitet!

Nakon skoro više od dva i pol mjeseca čuvanja tajne, osvetnik Ezel napokon otkrije svoj identitet, i to osobi kojoj najviše vjeruje – Ejšaninoj bolesnoj sestri Bahar.

Bahar i Ezel

Nakon što je Bahar pukim slučajem svjedočila strastvenom poljupcu Ezela i njezine sestre Ejšan, ona odluči pobjeći od svoje obitelji i prijatelja u London. Međutim, Ezel ne želi da Bahar otputuje puna mržnje prema njemu pa joj otkrije svoj pravi identitet, kao i želju da nakon 12 godina pravda ipak bude na njegovoj strani. Kako bi uvjerio sumnjičavu Bahar da govori istinu, povede je kroz grad prisjećajući se lijepih trenutaka s bivšim prijateljima i roditeljima.

Međutim, ujaku Ramizu se ne sviđa što je zbog ljubavi prema djevojci, Ezel otkrio svoj osvetnički plan, najviše zbog bojazni da će Bahar otkriti sestri i Aliju da je Ezel ustvari Omer. Upravo zbog toga, Tefo će doći u najgoru situaciju dosad – bit će prisiljen pucati Ezelu u glavu!

Je li Ezelu otkrivanje identiteta također bio dio plana ili je samo posustao zbog ljubavi prema Bahar, te hoće li Tefo dokazati svoju vjernost Aliju, gledatelji RTL Televizije moći će doznati već sljedećeg petka, 28. siječnja u 20 sati, u novim nastavcima RTL-ove serije „Ezel“.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.