Nove tragedije u 1001 noći

U novim epizodama serije „1001 noć“ brojni novi šokantni događaji zasjenit će ljubavne nesuglasice Šeherzade i Onura. Naime, vjerne gledatelje ove turske serije sljedeći tjedan čekaju novi dramatični trenuci koji će se događati sporednim bračnim parovima – Keremu i Benu te Buraku i Sezen.

Kerem i Benu

U epizodi koja će se na RTL Televiziji emitirati već u ponedjeljak, 24. siječnja, liječnici će prenijeti šokantnu vijest ionako uplašenoj Benu. Na posljednjem pregledu prije poroda, ustanovili su da srce djeteta u njenom trbuhu više ne kuca. Uplakanu i izbezumljenu Benu doktori pripremaju za hitni porođaj, dok Kerem u nevjerici čeka vijesti u čekaonici, ne sluteći da je njegova sestra Sezen doznala za još jedan tragičan događaj – njihov otac Selim preminuo je prije nekoliko dana. Baš zbog ovih nesretnih događaja, brakovi dvaju parova visit će o koncu i bit će pitanje vremena kada će jedan od supružnika odustati od bračnih zavjeta.

Istovremeno, Onur traži rješenje protiv ekonomske krize i bankrota tvrtke Binjapi, dok se Šeherezada zamisli nad veličinom svojih problema kada dozna za smrt Benuinog djeteta. Upravo kada je krenula pomoći neutješnoj Benu, ona primijeti kako je njezina najbolja prijateljica pronašla utjehu u boljem prijatelju, alkoholu…

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.