Gleekovci mogu početi s odbrojavanjem

U ponedjeljak, 14. veljače Hrvatska televizija započinje s prikazivanjem popularne američke teen glazbene serije ‘Glee’, koja je u svijetu postigla golem uspjeh i osvojila brojne nagrade.

Glee
Odbrojavanje počinje - GLEE od Valentinova na HTV-u!

Serija prati optimističnog srednjoškolskog profesora koji pokušava transformirati školsku glazbenu grupu (Glee Club) i potaknuti tu raznoliku skupinu izvođača da dospiju na najprestižnije – državno natjecanje.

Glee je trenutno najveća TV senzacija u Americi. Serija je toliko oduševila Amerikance, pa kao popratni materijal već izdaje glazbene CD-e koji se penju na vrhove top-ljestvica, glumci gostuju na raznim koncertima i televiziji, mnoge glumačke zvijezde se bore za gostujuće uloge. Pjesme koje su birane za serijal pravilan su omjer trenutačnih hitova i evergreena, tako da zbor pjeva sve, od Lady Gage do Franka Sinatre.

Serija je briljirala na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnog globusa, 16. siječnja, osvojivši ovu prestižnu nagradu u tri kategorije: proglašena je najboljom serijom u kategoriji komedije ili mjuzikla, Lane Lynch nagrađena je za najbolju sporednu žensku ulogu u TV seriji ili filmu, a Chris Colfer za najbolju sporednu mušku ulogu u TV seriji ili filmu.

Pola svijeta je već na koljenima – nemojte reći da vas nismo na vrijeme upozorili!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.