Vitalij Kličko eksluzivno za Red Carpet

27.01.2011

Sport, TV emisije, TV najave


Novinarka Red Carpeta Fani Stipković ove nedjelje donosi ekluzivni intervju s najboljim boksačem svijeta Vitalijem Kličkom.

Vitalij Kličko i Fani Stipković

Fani je s prvakom u WBC kategoriji razgovarala u Koelnu gdje je on zajedno sa svojim protivnikom Odlanierom Solisom najavio meč za 19. rujna ove godine. Vitalij će pred kamerama RC-a progovoriti o tome da li bi se za 100 milijuna dolara borio protiv brata, također uspješnog boksača Vladimira Klička. Fani će saznati više o njegovom privatnom životu – o tome da li ga je žena ikada pokušala zaustaviti da igra boks te kako bi reagirao da joj se netko upucava. Gledatelji će saznati I zašto se ovaj uspješan sportaš počeo baviti politikom. Budući da se Vitalij bori protiv korupcije, Fani ga je upitala koliko je upoznat s našom političkom situacijom i ilegalnim pothvatima bivšeg premijera Sanadera. Ovaj vrhunski sportaš ujedno je i doktor znanosti, a pred kamerama RC-a objasnit će koliko je obrazovanje bitno za sportaša te zašto su se on i brat posvetili humanitarnom radu. Red Carpet donosi i intervju s Vitalijevim protivnikom Kubanacem Solisom koji je bahato najavio pobjedu nad Kličkom te komentirao bankrot svog kolege Mikea Tysona.

Oglasi

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s