Demir iz Asi: “Zaprosio sam svoju suprugu tijekom svađe”

Šarmantni Murat, koji tumači Demira Dogana, čiji napet odnos s lijepom Asi svaki dan prati veliki broj gledatelja u istoimenoj seriji, priznao je da je svoju suprugu zaprosio tijekom svađe.

Murat (Demir iz serije Asi)

I ranije su kružile glasine da je Murat ubrzao proces ženidbe s glumicom Burçin Terzioğlu nakon incidenta koji se dogodio tijekom snimanja serije ‘Asi’. Naime, Muratova djevojka Burçin je zbog ljubomore prema Tubi odlučila posjetiti set serije u Antakyiji te na putu doživjela lakšu prometnu nesreću. Svoj ubrzani ulazak u brak Murat je komentirao: “To sam napravio u trenutku dok smo se svađali. U jednom me trenutku pitala što želim od nje. Rekao sam joj da se želim oženiti njome. Tako je završila i prepirka. U braku je osim romantike potreban i razum. To je odluka da možete dijeliti čitav život”.
Murat je objasnio i svoj sudbonosni susret s glumom. Naime dok je studirao na fakultetu strojarstva više ga je zanimala glazba, pa je svirao bubnjeve u bendu.
– Vjerujem u sudbinu. Moj dolazak na studij, dolazak u Istanbul zapravo su bili moji prvi koraci prema glumi. Kad sam se prijavljivao na fakultet, na listu sam u posljednji tren dodao inženjerstvo na Yıldızu. U posljednji sam ga tren ‘ugurao’ između dva fakulteta medicine. Da sam malo bolje ili malo lošije riješio prijemni ispit, studirao bih medicinu u nekom drugom dijelu zemlje – priznao je Murat.

Na pitanje s kojim bi holivudskim glumcem glumio, Demir odgovara: “Prvu bih ponudu poslao Javieru Bardemu. Ako on ne bi prihvatio, onda bih ponudu poslao Seanu Pennu. Ako ni on ne bi, onda Johnnyju Deppu ili Robertu Downeyju Jr.”.

Murat je u Hrvatskoj zbog uloge Demira Dogana u seriji ‘Asi’ stekao veliku popularnost. Tako je na forumu osvanula pjesma obožavateljice posvećena upravo njemu u kojoj ga naziva ‘lijekom za sve probleme’.

Jedna misao o “Demir iz Asi: “Zaprosio sam svoju suprugu tijekom svađe””

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.