Lovci na natprirodno – treća sezona

Uzbudljivo i strašno putovanje braće Winchester nastavlja se u trećoj sezoni serije ‘Lovci na natprirodno’ s Jaredom Padaleckim i Jensenom Acklesom u glavnim ulogama.

Lovci na natprirodno

Prije dvadeset i tri godine Sam (Jared Padalecki) i Dean Winchester (Jensen Ackles) zbog tajanstvene su i demonske natprirodne sile ostali bez majke. Otac ih je odgojio kao vojnike. Naučio ih je sve o paranormalnom zlu koje postoji u mračnim zakucima i na zabačenim cestama Amerike… i naučio ih je kako da ga ubiju.

Sam i Dean život provode na cesti, krstareći američkim autocestama u svojoj Chevy Impali iz 1967., boreći se protiv natprirodnih prijetnji i tražeći demona koji im je ubio majku. Zajedno s ocem našli su demona. Došlo je do krvave bitke i demon je ubio Johna, zatim pobjegao. Žaleći za ocem, braća nastavljaju tražiti demona da bi ga ubili, kao i svako drugo zlo biće koje sretnu.
Počinju doznavati neugodne detalje o Samu. Otkrili su da je demon kojega su lovili imao poseban plan, u kojemu je Sam ključan: osloboditi stotine demona iz pakla, stvoriti nezaustavljivu demonsku vojsku, kojoj će Sam biti vođa. Zgroženi planom, braća Winchester bore se protiv demona. U žestokoj bici napokon su ga ubili, ali cijena je bila strašna. Nisu ga uspjeli spriječiti da oslobodi 300 moćnih demona iz pakla. I u šokantnom razvoju događaja Sam je u toj borbi ubijen.

Dean ne može živjeti bez brata te se maksimalno žrtvuje. Prizove demona s raskrižja, koji sklapa ugovore, i zamijeni svoju dušu za bratovu. Ugovor Sama oživi, ali Dean ima još samo godinu dana života.
Sam i Dean sada su suočeni sa sveopćim demonskim ratom. Dok se trude suzbiti sve jaču demonsku aktivnost, i dalje putuju zemljom i bore se protiv natprirodnoga, bića koja mijenjaju oblik, ukletih predmeta, vampira, vještica, zlih duhova, čak i neveselog anti-Djeda Mraza – kuda god prolaze. Dean ima sve manje vremena. Pakao ga čeka za manje od godinu dana. A Sam je i dalje suočen s posljedicama plana ubijenoga demona da postane vođa demonske vojske koja se okuplja. Dok ga muče brojna nova pitanja o njegovoj sudbini, Sam mora otkriti mračne tajne pokopane u svojoj prošlosti i prošlosti svoje obitelji. I mora otkriti kako da spasi brata.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.