Ejšan i Ezel

Finale prve sezone hit serije Ezel

Nakon što je Ejšaninoj sestri Bahar i Aliju priznao istinu i objasnio im da je on Omer, Ezel će u finalnoj epizodi to reći i Džengizu!

Ejšan i Ezel
Ejšan i Ezel na Omerovom grobu

Kako imamo uvid u vaše pojmove koje upišete u tražilicu na našem portalu, bit ćemo u mogućnosti i donositi vam odgovore, odnosno pisati o onome što vas najviše zanima. Tako je ovih dana najtraženiji pojam bio “Kako završava serija Ezel”, a kako je vaša želja naša zapovjed – ekskluzivno vam donosimo tajne koje skrivaju posljednje epizode, kao i popratne fotografije!

U posljednjim epizodama prve sezone popularne turske serije „Ezel“ gledatelje RTL Televizije očekuju doista neočekivani događaji. Misteriozni plaćeni ubojica ubit će Bahar pred očima njene sestre i prijatelja, dok će šokirani Džengiz sve to gledati preko video kamere. Ljutita Ejšan okrivit će Ezela za Baharinu smrt i zaprijetiti mu osvetom. Zbunjeni Ezel nasamo će se susresti s Džengizom, ali u trenutku kad mu bivši prijatelj prijeti smrću pištoljem prislonjenim na čelo, Ezel će olakšati dušu i šokirati Džengiza priznanjem da je on Omer!

Ejšan i Ezel u tuzi
Ejšan i Ezel u tuzi: Ejšanina sestra Bahar izgubila je bitku sa životom!

U posljednjim nastavcima ovog kriminalističko-dramskog serijala napokon će biti otkriveno je li Ezelov plan urodio plodom, odnosno hoće li se pomiriti ili još više zavaditi s bivšim prijateljima, ponajviše s voljenom Ejšan, koja zbog gubitka sestre i bankrota ne želi živjeti samačkim i siromašnim načinom života. Hoće li finale serije „Ezel“ imati sretan kraj ili će se dogoditi neočekivani obrat, gledatelji će moći vidjeti u petak, 11. veljače u 20 sati, samo na RTL Televiziji.

36 misli o “Finale prve sezone hit serije Ezel”

  1. želim da počne EZEL odma sadaaaaaaaa za 10 sekundi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. želim da počne EZEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.