Studio 45

Proputovala je svijet, otkrivala nam najzanimljivije i najzabavnije priče s crvenih tepiha, filmskih setova, prenijela tajne poznatih svjetskih i domaćih glumaca i nakon sedam godina na terenu, novinarka i reporterka, Antonija Mandić odlučila je raspakirati kofere. Tako njezino putovanje nije završilo. Jer, od 14. veljače, u 22 sata uživo na RTL-u 2 Tonka će voditi ‘Studio 45’.

Antonija Mandić u Studiju 45

U trajanju od 45 minuta, kao urednica i voditeljica razgovarati će sa zanimljivim gostima – pjevačima, glumcima, sportašima i političarima, dok će se na ekranu prikazivati prilozi o temama koje će toga dana biti aktualne. A da show bude zabavniji, svi će komentirati sve teme bez obzira jesu li s njima upoznati ili ne!
– Sretna sam zbog novog projekta i zahvalna RTL Televiziji na ukazanoj prilici. Ovo je novi korak u mojoj karijeri i nadam se da ću opravdati povjerenje koje su mi urednici dali. Nedostajat će mi terenski posao, no vrijeme je da se i ja napokon raspakiram – rekla je Antonija Mandić, koja će talk show voditi iz novoizgrađenog studija.

U talk showu ‘Studio 45’ uz Antoniju stoji izvrsna producentska i novinarska ekipa na čelu s producenticom Sanjom Medicom iza koje je 20 godina staža, a koja je, između ostalog, radila i kao producentica Mirjane Hrge i Aleksandra Stankovića. Tu je i novinarka Josipa Krajinović, koja također iza sebe ima 10 godina radnog iskustva, a radila je u 30-ak emisija na javnoj televiziji, u mozaičnom, zabavnom i informativnom programu. Posljednja članica Antonijine ekipe je Željka Malinova koja će istraživati i obrađivati teme za emisije.

A koji će se gosti prvi pojaviti u ‘Studiju 45’, ne preostaje nam drugo nego pričekati Dan zaljubljenih i gledati RTL2, u 22 sata kada će nas Antonija zasigurno iznenaditi svojim izborom.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.