Bihter iz Strasti Orijenta: “Ne želim davati materijala časopisima, to uništava glumca!”

Beren Saat, poznatija kao Bihter iz Strasti Orijenta, još je jedna Turkinja koju su zavoljele hrvatske gledateljice, a muški dio publike za njom uzdiše. Sa svojim predivnim svijetlim očima proglašena je viceprvakinjom najljepših turskih glumica, odmah iza Tube iz serije ‘Asi’.

Beren Saat
Beren Saat (Bihter iz serije Strasti Orijenta)

Lijepa Beren rođena je 1984. godine u Ankari. Studirala je na sveučilištu Bilkent, a za ulogu fatalne Bihter osvojila je nagradu ‘Beykent University’ za najbolju tursku glumicu. Mlada glumica je priznala kako nije sklona pričanju o svom privatnom životu.
– Privatni život je privatna stvar. Nije nešto o čemu nadugo i naširoko treba raspravljati. Ako dajem materijala časopisima, to me uništava kao glumca. Još je gore ako je riječ o vezi. Tada veza izlazi iz okvira veze između dvoje ljudi i u trenu se osvrnete i primijetite da vašom vezom upravljaju drugi – istaknula je.

Poznato je, međutim, da je lijepa Beren prohodala s bivšim dečkom Tube Buyukustun (Asi), no ta je veza završila prošle godine. Beren je otkrila da je zadovoljna ulogom grčke prostitutke Elene u filmu ‘Boli jeseni’, u kojoj joj je partner Murat Yildirim, jer je tada naučila više o bližoj povijesti svoje zemlje.
– Jako volim povijest. Ja sam rođena 1984. godine, a nas predstavljaju kao ‘apolitičnu djecu’. No ja mislim da mi za to nismo krivi – izjavila je lijepa Beren. Glumica je prošle godine zajedno sa svojim partnerom Kivancem iz serije ‘Strasti Orijenta’ osvojila nagradu ‘Style’, turskog izdanja časopisa Elle. Kao nesretnu Bihter je svakodnevno u Hrvatskoj pratimo na ekranu Doma TV-a.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.