Lista TV serija koje imaju šanse osvanuti na našim malim ekranima

Zavirili smo u katalog ponude “Sony Pictures Television”, velikog distributera filmova, TV serija, sapunica i raznih emisija, od kojih programe nabavljaju Nova TV, RTL Televizija i HTV. Već smo imali, ili još uvijek imamo prilike gledati mnogo njihovih serija, a “Seinfeld”, “Opasna igra”, “Na putu prema dolje”, “Bračne vode”, “Dawson’s Creek” i “Kralj Queensa” samo su neke od njih. Donosimo vam popis, kao i kratak sadržaj te popratne fotografije ostalih serija koje dosad nismo imali prilike gledati ni na jednom od naših TV kanala, a imaju šanse da u budućnosti budu otkupljene.

MAD LOVE (CBS)

Mad Love
Luda ljubav | »Pogledajte Iza scene«

Četiri prijatelja – Ben (Jason Biggs) i Larry (Tyler Labine), Kate (Sarah Chalke) i Conny (Judy Greer) – u središtu su zbivanja ove romantične komedije, smještene u New Yorku. Jedni se vole, a drugi se preziru…bar zasad.
Kad se Ben i Kate, sasvim slučajno, sretnu na vrhu nebodera Empire State Building, to se pretvori u ljubav na prvi pogled. Ben je odvjetnik i nepopravljivi romantičar, a Kate lijepa i pametna djevojka, za koju Ben misli da je žena njegovih snova. Connie je Kateina cimerica i dadilja, a Larry je Benov kolega s posla. Connie i Larry imaju mnogo toga zajedničkog. Hoće li se i njih dvoje zaljubiti?

MR. SUNSHINE (ABC)

Mr. Sunshine
Gospodin Sunshine | »Pogledajte službeni trailer«

Na prvi pogled Benov (Matthew Perry) život je savršen. Radi kao menadžer sportske dvorane Sunshine Centar u San Diegu i u vezi je s prelijepom kolegicom s posla Alice (Andrea Anders). Ali sve se to sruši na njegov četrdeseti rođendan te se sada Ben mora boriti s maničnim situacijama koje stvara njegova neuravnotežena šefica Crystal (Allison Janney), koja mu povjeri svog iritantnog sina da mu nađe posao, i perspektivne Alice koja želi još više od njihove veze.

COMMUNITY (NBC)

Community
Zajednica | »Pogledajte službeni trailer«

U središtu radnje je Jeff Winger (Joel McHale), suspendirani odvjetnik koji je prisiljen vratiti se u školu nakon što je njegova diploma proglašena nevažećom. Serija se fokusira na Jeffovim iskustvima dok pohađa Greendale Community College u Greendaleu, i ljudima koje ondje sreće. Postaje očito da je zaljubljen u Brittu Perry (Gillian Jacobs), studenticu koja pokušava vratiti svoj život u pravi smjer.

HAWTHORNE (TNT)

Hawthorne
Glavna sestra Hawthorne | »Pogledajte službeni trailer«

Glavna medicinska sestra Christina Hawthorne (Jada Pinkett Smith) u bolnici Richmond Trinity pokušava uskladiti zahtjevnu karijeru s jednako važnom ulogom samohrane majke. Uza sve to nema dovoljno vremena za sebe i teško usklađuje život. Zna da to mora učiniti jer bi svaki junak to učinio.

JUSTIFIED (FX)

Justified
Pravednik | »Pogledajte službeni trailer«

Savezni šerif Raylan Givens (Timothy Olyphant) čuvar je zakona modernog doba sa stilom iz 19. stoljeća, koji provodi svoju vrstu pravde, zbog čega postaje meta među kriminalcima i ulazi u konfliktne situacije s nadređenima u službi.
Provodeći svoju vrstu pravde, odlučan, šutljiv čuvar zakona kojeg proganja vlastita prošlost, Savezni šerif Raylan Givens, vratio se u svoj rodni Kentucky da bi radio ono što radi najbolje: brinuo se da je pravda izvršena. Kad ga slučaj stavlja licem u lice sa starim prijateljem koji je sad sa suprotne strane zakona, Raylan se također mora suočiti s odavno nezavršenim poslovima sa svojom bivšom ženom i starim ocem.

LOST GIRL (Showcase Canada)

Lost Girl
Izgubljena djevojka | »Pogledajte službeni trailer«

Znanstveno-fantastična serija u čijem je središtu radnje nadnaravna zavodnica Bo (Anna Silk), demon koji se hrani seksualnom energijom besmrtnika. Posljedica toga mogla bi biti smrt za ljude ukoliko ona ne nauči kontrolirati svoje moći. Nakon svog prvog seksualnog iskustva, Bo shvaća da je daleko od normalnog te dolazi do saznanja da je ona jedna od Fae – legendarnih bića koji su vrlo nalik ljudima sve dok se potajno hrane njima. Nastojeći riješiti misterij, Bo se uplete u strastveni trokut s vukodlakom Dysonom (Kristen Holden-Ried) i Laurenom (Zoie Palmer), ljudskim doktorom. Boiena cimerica Kenzie (Ksenia Solo), koja je ljudsko biće, pomaže joj prolaziti kroz razne situacije.

BREAKING IN (FOX)

Breaking In
Provala | »Pogledajte službeni trailer«

Serija prati skupinu vještih i otkačenih 20-i-nešto-godišnjih genijalaca koji rade u zaštitarskoj firmi, a posao im je provaljivati u sigurnosni računalni sustav. Uz njih se klijenti osjećaju svakako, samo ne sigurnima… Glavni likovi su Cameron Bright (Bret Harrison), Calvin “Cash” Sparks (Alphonso McAuley), Josh Armstrong (Trevor Moore), Oz (Christian Slater), Melanie Green (Odette Yustman) i Dutch (Michael Rosenbaum).

THE BIG C (Showtime)

The Big C
Velika C | »Pogledajte službeni trailer«

Laura Linney glumi Cathy, suprugu i majku iz predgrađa, kojoj je nedavna dijagnoza raka dala snagu da promjeni svoj život i pronađe nadu, humor i svijetlu stranu mračne situacije. Tu su i njezin nezreli, ali dobronamjeran suprug Paul, kojeg glumi Oliver Platt, te sin i brat-beskućnik.

FRANKLIN & BASH (TNT)

Franklin & Bash
Franklin i Bash | »Pogledajte službeni trailer«

Dva ulična odvjetnika Jared (Breckin Meyer) i Steven (Mark-Paul Gosselaar) pridružuju se konzervativnoj losanđelskoj firmi, i sada kalifornijski pravosudni sustav nikad više neće biti isti.

THE YOUNG AND THE RESTLESS (CBS)

The Young and the Restless
Mladi i nemirni | »Pogledajte promo 2011.«

Radnja ove sapunice u počecima, od 1973. godine, temeljila se na osobnim životima dvije obitelji: bogatim Brooksesima i siromašnim Fostersima. Nakon desetak godina, negdje u osamdesetim, većina originalne glumačke postave napustila je seriju, pa su od tada u središtu radnje obitelji Abbott, Newman i Williams. Trenutni glavni likovi su Eric Braeden kao Victor Newman, Melody Thomas Scott kao Nikki Newman, Doug Davidson kao Paul Williams i Peter Bergman kao Jack Abbott.

La Pola (RCN Television)

La Pola
La Pola | »Pogledajte službeni trailer«

Godina je 1810. La Pola (Carolina Ramirez) je prelijepa i ponosna žena. Alejo (Emmanuel Esparza) je obrazovan muškarac iz visokog društva. Oni vole jedno drugo, ali njihova ljubav je zabranjena. Alejo je španjolac i vojni časnik španjolske krune. La Pola, žena mješovite rase, jedna je od najvatrenijih simpatizera Revolucije. Tek kada se Nova Granada odvoji od Španjolske može se ostvariti njihov san o tome da budu zajedno – ako dožive taj dan! Zaveden La Polinim neslomljivim karakterom, Alejo je spreman žrtvovati sve za nju – osim odanosti svom kralju.

LOS CABALLEROS LAS PREFIEREN BRUTAS (SET – Latin America)

Los Caballeros Las Prefieren Brutas
Kavaliri preferiraju glupače | »Pogledajte službeni trailer«

Cristina (Valerie Dominquez) je mlada, atraktivna, inteligentna, profesionalna i samostalna djevojka. Financijski je uspješna, ima dobre prijatelje i dijeli život sa savršenim muškarcem. Sve do dana kad saznaje da je njezin savršeni dečko zapravo savršeni idiot. Njezin idealan svijet se ruši i počne patiti od emocionalne praznine. Ali ona je odlučna pronaći sreću i vlastito zadovoljstvo… bez obzira na to kolika je cijena sreće. Ali u čemu je tajna njezinog pronalaska? U čemu je problem s inteligentnom i uspješnom ženom? Zašto su veze tako komplicirane u ova moderna vremena? I je li istina da kavaliri preferiraju samo glupače?

ROSARIO TIJERAS (RCN)

Rosario Tijeras
Rosario Tijeras | »Pogledajte službeni trailer«

Priča o Rosario Tijeras (Maria Fernanda Yepez), ženi koja je odrasla u sirotinjskoj četvrti. Tako je lijepa da je zarobila srca dvaju bogatih muškaraca: Antonia (Andres Sandoval) i Emilia (Sebastian Martinez). Očaran Rosario još od srednje škole, naivni Antonio upita svog prijatelja da potraže ovu misterioznu ženu. U međuvremenu, Rosario je potjerana iz škole, pridružila se ekipi drogeraša i osvetila prijateljevu smrt – a to nije prvi put da je nastao Rosarijin ubojiti instinkt. Želeći se osvetiti čovjeku koji ju je s osamnaest godina silovao, dobila je nadimak Scissors (Škare). Antonio žrtvuje sve kako bi se borio za njezinu ljubav. Ali Rosario ne zna kako da voli… ona samo zna kako da ubija.

LOS SIMULADORES (TELEVISA)

Los Simuladores/The Pretenders
Licemjeri | »Pogledajte službeni trailer«

‘The Pretenders’ su grupa komandosa, obučeni i pripremljeni za obavljanje simuliranih zahvata. Tim komandosa predvode Mario Santos (Tony Dalton), najpametniji od svih i onaj koji iznosi planove; Emilio Vargas (Arath de la Torre), kameleon, onaj koji se prerušava u drugu osobu od zahvata do zahvata; Pablo Lopez (Alejandro Calva), zadužen za logističke i sve tehničke aspekte; i Gabriel Medina (Ruben Zamora), istraživač, koji pronalazi sve potrebne podatke za Santosa da iznese planove.

ZORRO: THE SWORD AND THE ROSE (Telemundo/RTI Columbia)

Zorro: La Espada y la Rosa
Zorro: mač i ruža | »Pogledajte službeni trailer«

Zorro (Christian Meier) je legendarni junak čije pravo ime je Diego de la Vega. On je prefinjen, hrabar i bogat muškarac, za kojeg malo tko zna da predstavlja misterioznog čovjeka koji se maskira u crno kako bi zaštitio najugroženije. Diego je sin vojnika Alejandra de la Vege (Osvaldo Rios), čija sudbina kreće novim smjerom kad upoznaje predivnu Esmeraldu (Marlene Favela), najmlađu kćerku tiranina Fernanda Sancheza de Moncade (Arturo Peniche). Zbog svoje buntovne i nestalne prirode, Esmeralda se ne ponaša dostojno dame svog ranga. Ipak, Diego će se zaljubiti u Esmeraldu, iako ona neće biti u stanju uzvratiti mu ljubav, budući da će njezino srce kucati za maskiranog heroja, kojeg je upoznala pod neobičnim okolnostima i kojeg svi zovu Zorro.

ISA TKM/Isa Te Quiero Mucho (Nickelodeon) [Prva sezona]

Isa TKM
Isa, volim te mnogo | »Pogledajte službeni promo«

Tinejdžerska telenovela o avanturama, radostima, tuzi, ljubavi, snovima i čežnji živopisnih srednjoškolaca. Glavni likovi suočeni su sa svakodnevnim tinejdžerskim problemima, kao što su nerazumijevanje roditelja, prva ljubav i prijateljstvo. Isa (Maria Gabriela de Faria) je četrnaestogodišnjakinja, usvojena je, a zbog svoje velikodušnosti i suosjećajne prirode ima mnogo prijatelja. Omiljeni hobi joj je sanjarenje, zbog čega se često nađe u nevoljama, jer je uvjerena da su njezine fantazije zapravo stvarnost. Potajno je zaljubljena u Alexa (Reinaldo Zavarce), koji, nažalost, ima djevojku. Međutim, oboje vole glazbu – hoće li ih ona spojiti?

ISA TK+/Isa Te Quiero Mas (Nickelodeon) [Druga sezona]

Isa TK+
Isa, volim te još više | »Pogledajte službeni promo«

U drugoj sezoni, Isabella Pasqualli “Isa” i njezin glazbeni bend postigli su veliki uspjeh diljem svijeta. Isa je potpisala ugovor sa diskografskom kućom ‘Zafiro Label’, koja ju šalje u inozemstvo na koledž ‘Bravo’, posebnu školu za mlade umjetnike, kako bi unaprijedila svoje glazbene sposobnosti. Njezina najbolja prijateljica, Linda Luna “Gordilinda”, također je dobila stipendiju za ‘Bravo’, gdje će sada pogađati školu kako bi ispunila svoj san da postane balerina.

3 misli o “Lista TV serija koje imaju šanse osvanuti na našim malim ekranima”

  1. Molim vas kada bi mogli da promjenite termin od serije Rosario,bilo bi bolje kada bi ste stavili da pocinje u 00:00 sati jer u 2:00 sata je stvarno prekasno :(

  2. @Lindadorismar
    Nekad se čudim kako netko u jednoj rečenici može napisai toliko gluposti. Prvo ovo je tema serija, koje posjeduje Sony Pictures Enterteriment (ili ti pitcueres), gdje telenovela TDA ne spada. Ima “najveću” gledanost. Serija ide u prime time terminu i jedva ima gledanost od 25% (to jedva postiže, jer je donedavno imala gledanost 19$) što je za prime time sapunicu, sapunicu koja bi trebala imat gledanost (28%-30%) kao Soy tu duena ili Sortilegio, PREMALO.
    Glupo je reć da jer serija dobra ako u njoj glume neki glumci. Ona se mjeri prema scenama, produkciji, priči!

  3. Hoćemo el triunfo del amor!!! (to je meksička serija u kojoj su glavni likovi WILLIAM LEVY I MAITE PERRONI) Ima najveću gledanost!!!!!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.