Jasna Nanut voditeljica Masterchefa Hrvatska

Moderatorica Masterchefa Hrvatska bit će jedna od najsvestranijih hrvatskih novinarki i scenaristica Jasna Nanut. Jasna će preuzeti voditeljsku palicu u kreativnom reality showu Nove TV u kojemu će imati svojevrsnu ulogu domaćice Masterchefa.

Jasna Nanut i žiri Masterchefa Hrvatska

Kao novinarka proputovala je veliki dio svijeta i upoznala se s raznim svjetskim kuhinjama. Uz televizijski i obiteljski života Jasna vodi i aktivan društveni život, pa već dugi niz godina obilazi i najbolje hrvatske restorane te upoznaje vrhunsku gastronomiju. U odabiru Masterchefa stručni žiri Gretić-Marčić-Janković ima ključnu ulogu, a voditeljica objašnjava zadatke, usmjerava kandidate, ukazuje na pogreške i veseli se njihovom napretku. Jasna je poveznica između natjecatelja i žirija, sluša ih, bodri, pa i tješi u velikoj želji da se probiju u što dalji krug natjecanja.
Jasna svakodnevno kuha za svoju obitelj, a svoju kulinarsku vještinu bi jednako kao veliki broj gledatelja voljela podići na višu razinu. Najveći kulinarski izazov trenutačno joj je, kako kaže, ‘švercanje’ povrća u jela koja priprema za svoju trogodišnju kćerkicu Kimi. Jasna posjeduje i veliku kolekciju kuharica koje joj redovito poklanja suprug, također gurman.
Jasna Nanut studirala je filmsku i TV režiju, režirala je nekoliko reklamnih spotova, te radila u tiskanim, Internet i TV medijima. Široj javnosti Jasna je poznata i kao jedna od sestara Nanut, novinarskog dua koji se nalazio uz sve poznate svjetske crvene tepihe, kao kolumnistica na poznatom filmskom portalu te voditeljica i scenaristica na Novoj TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.