TV premijera novog spota Nine Badrić u IN magazinu

Dva unplugged koncerta koje je Nina Badrić sinoć, na Valentinovo, održala u Pozorištu na Terazijama potvrdili su još jednom da je Nina ljubimica beogradske publike.

Nina Badrić | Foto: Aleksandar Dimitrijević/Cropix

Nina je jedina naša pjevačica kojoj je uspjelo prodati dva koncerta u jednom danu, a veliki interes dokazuje i činjenica da su ulaznice planule u svega dva dana. Prvi koncert počeo je u 20, a drugi u 23 sata.
Pjevačica se na koncertu pod nazivom “Ljubavna priča” predstavila svojim najljepšim ljubavnim pjesmama posebno aranžiranim za tu priliku, za što je zaslužan aranžer i gitarist Ante Gelo. Nina je posebno oduševila interpretacijom pjesme “Sve će to mila moja prekriti ružmarin, snjegovi i šaš” Bijelog dugmeta, a premijerno je izvela i svoju novu pjesmu “Moje oči pune ljubavi” koju je beogradska publika otpjevala od početka do kraja zajedno s njom. Publika je Ninu ispratila ovacijama, a koncerti su i snimljeni te će se naći na posebnom izdanju “Nina unplugged”.

Spot koji prati singl danas će TV premijeru imati u In magazinu na Novoj TV, s početkom u 18.25 sati. Spot je režirao Darko Drinovac, redatelj nekih od najgledanijih spotova Nine Badrić (“Da se opet tebi vratim”). Za Ninin styling pobrinuo se Viktor Drago, make up Saša Joković, a frizuru Mijo Majhen (za Glamour). Kreacije u kojima je Nina zablistala u spotu rad su hrvatskih dizajnerskih snaga, Matije Vujice i Jurja Zigmana, te Triumpha. U spotu sudjeluju plesačice skupine D Vision, mnogima poznate kao finalistice Supertalenta 2010.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.