Stiže treća sezona showa Hrvatska traži zvijezdu

Nova, treća sezona najvećeg glazbenog showa ‘Hrvatska traži zvijezdu’ je pred vratima! Tako će od 4. ožujka u 21.00 h, na RTL Televiziji u epizodama s audicija, zasjati ili pak zastraniti ‘neki novi klinci’ koji će zapjevati pred žirijem u sastavu Tonyja Cetinskog, Ivane Mišerić i Gorana Lisice Foxa.

HTZ3 žiri
HTZ3 žiri: Tony Cetinski, Ivana Mišerić i Goran Lisica-Fox

Pjevači iz cijele Hrvatske, njih više od pet tisuća, pokušalo je zadiviti žiri na audicijama održanim u Splitu i Zagrebu. Tony, Ivana i Fox tražili su ono ‘nešto’ u glasu i stavu svakog kandidata ne bi li ih zadivili. No, neki su ih na kraju samu dobro nasmijali dok su oni, zbog kojih su žiriju prolazili trnci, ušli među 15 najboljih.
No, prije nego 15-ero najboljih pokaže kako se snalaze na pravoj pozornici, u studiju, pred publikom uživo, vrijedi pogledati kako su se oni, ali i svi ostali kandidati predstavili na audicijama u tjednim emisijama. Ova sezona donosi mnogo živopisnih kandidata različitih dobnih skupina, od 16 do čak 50 godina!

Odbrojavanje do prve epizode showa ‘Hrvatska traži zvijezdu’ je počelo, glasnice su ‘naoštrene’, maramice za brisanje suza od smijeha spremne. Vrijeme je da upoznamo nove zvijezde od 4. ožujka u 21 sat na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.