Ukleta Mariana (Mariana de la Noche)

Je li Marianina sudbina ukleta ili će ipak pronaći ljubav svoga života?

Ukleta Mariana
Meksička uspješnica Ukleta Mariana od 28. veljače u 17:25 h na Doma TV

Malim rudarskim selom kruže glasine o ukletoj Mariani Montenegro (Alejandra Barros), budući da svi muškarci koji se zaljube u nju kad tad smrtno stradaju. Mariana je romantična djevojka koja sanjari. Ostala je bez majke i živi s ocem Atiliom (Cesar Evora). Atilio je moćni vlasnik rudnika. Opaka je karaktera kad mu se netko opire. Mariana mu nije prava kći i njegova ljubav prema njoj nadilazi očinsku.

Atilio ima dvije sestre. Isabel (Alma Muriel) je starija, dobra je i mila, a Marianu je odgojila kao svoju kćer. Marcia (Angelica Rivera) je mlađa, drska, tašta i stroga prema rudarima. Srce joj je hladno i nikada nije upoznala ljubav sve dok se u selu ne pojavi Ignacio Lugo (Jorge Salinas), mlad i privlačan novinar koji je u selo došao pod lažnim imenom u potrazi za svojim korijenima.

Kad upozna Marianu, Ignacio shvati da nikada neće moći voljeti drugu, a i Mariana se njemu preda svom dušom i tijelom. No Marcia se strastveno zaljubi u Ignacija i njezina ljubomora bukne kad otkrije da su se Ignacio i Mariana tajno vjenčali. Bijesna i očajna Marcia kaže bratu za taj brak i Atilio odlučno želi ubiti Ignacija ne znajući da osuđuje na smrt vlastita sina, plod njegove veze s Lucrecijom, vlasnicom seoskog restorana.

Pa ipak, sudbina spasi Ignacia kada se dogodi nesreća u rudniku, a Atilio biva ozlijeđen. Mariana sazna da Atilio nije njezin otac i užasne se kad sazna da je zaljubljen u nju. Očajna i vjerujući da je doista ukleta, Mariana bježi iz sela noseći Ignaciovo dijete. Marcia se uda za muškarca kojeg ne voli i ostane trudna s njim, ali nakon pobačaja, odluči zavesti Ignacija i uzeti Marianino dijete kojim bi prisilila Ignacija da se vjenča s njom.

Marianina priča je tužna i strastvena, složena i nepredvidljiva drama spletki i mračnih tajna koje vladaju malim selom punim nezaboravnih likova, praznovjerja, glasina i legenda. Baš poput legende o ljepotici koja uvijek nosi crninu, jer je nad njom strašno prokletstvo.

9 misli o “Ukleta Mariana (Mariana de la Noche)”

  1. Prvo ukleta mariana je prva liga serija,drugo serije koje su starije kao što vi navodite u komentarima dobivaju više na vaznosti i značajnosti,jer sve što ostari je vrijednije i dragocijenije.Vrlo sam jasan,daj bože da je ne ukinu.

  2. Ljudi, vratite nam Kameleone, a Marijanu stavite u 6 ujutro!! Pa šta Vam je???? Bakice koje će gledati te stare serije imaju vremena, a ove mladenačke ostavite u istom terminu! Pozdrav!

  3. MA DAJ……SERIJA JE PRIJE PAR GODINA BILA PRIKAZIVANA NA NOVOJ TV….MA ŠTA IZVODE?????

  4. KAMALEONI JE 788656867 PUTA BOLJA SERIJA OD OVE!!OVA SERIJA JE VEC BILA EMITIRANA !!BOLJE DA SU KUPILI EL TRIUNFO DEL AMOR!!!!!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.