Gospodarica tvoga srca (Soy tu duena)

‘Soy tu dueña’ nova je serija producenta uspješnih meksičkih telenovelâ ‘Destilando amor’ (Opijeni ljubavlju) i ‘Mañana es para siempre’ (Odavde do vječnosti). Serija je ponovno okupila velike svjetske zvijezde: Lucero, Fernanda Colungu i Gabrielu Spanic.

Gospodarica tvoga srca
Gospodarica tvoga srca: Valentina & Jose Miguel

Doima se da Valentina Villalba vodi savršen život. Sve joj u životu ide kako samo može poželjeti! Ljepota, golem roditeljski imetak, uspješna karijera i muškarac kojega obožava. Živi u luksuznoj vili u Méxicu s tetom Isabel, dadiljom Benitom, te zavidnom sestričnom Ivanom. Valentina misli da će njezina sreća biti potpuna nakon udaje za Alonsa, svoga zaručnika. Međutim, njezini snovi bit će poljuljani realnošću jer Alonsa zanima samo njezino bogatstvo, a pritom je i Ivanin ljubavnik. Njih dvoje je iskovalo plan kako će se domoći Valentinina imetka, no stvari izmiču kontroli te Alonso odluči nestati. Uvjerio je Ivanu da će pobjeći zajedno, no on ne dolazi u zračnu luku, a Valentinu ostavlja pred oltarom. Toga dana Valentina postaje druga žena. Mila, iskrena i osjećajna djevojka preko noći postaje hladna, arogantna i netolerantna žena, ogorčena i puna mržnje.

Valentina se vraća na “Los Cascabeles” (Čegrtuše), jedno od njezinih imanja, gdje susreće Joséa Miguela koji je došao raditi na očevo imanje koje se nalazi tik do njezinog. Za kratko vrijeme stanovnici okolnih sela počinju mrziti Valentinu zbog njezinoga zlog i sadističkog upravitelja Rosenda koji čini opačine, navodno po njezinim zapovijedima.

José Miguel i Valentina neprestano imaju razmirice zbog svojih imanjâ koja se nalaze jedno uz drugo. Ona je agresivna i prkosna, a José Miguel joj ne može odoljeti i zaljubljuje se u njezinu ljepotu i jak karakter, te je odluči osvojiti.

Kada pobijedi svoj ponos, zajedno će se prepustiti iskrenoj ljubavi.

Gospodarica tvoga srca: Gabriela Spanic
Gabriela Spanic u ulozi Ivane

Prva epizoda: Valentina Villalba je uspješna direktorica koja je izgubila majku i oca sa šest godina, te je naslijedila njihovo bogatstvo. Valentinu je odgojila Isabel, žena koja je voli kao vlastitu kćer. Nažalost, Valentinina rođakinja Ivana zavidi joj na svemu što ima, pa čak i na zaručniku. Ivana i Alonso Peñalvert, Valentinin zaručnik, ljubavnici su. Valentina je presretna i zahvaljuje Bogu što joj je poslao najsavršenijeg muškarca na svijetu te govori ocu Justinu da ga obožava. Alonso i Ivana provode poslijepodne u njegovom stanu i on je moli da ne odlazi, no ona mu odgovara kako mora stići na sestričninu djevojačku zabavu. Cinično mu govori da mora biti strpljiv i nastaviti s planovima. Oženiti se Valentinom, a nakon što se vrate s bračnog putovanja, mora se rastati i njih će dvoje biti zauvijek zajedno…

Uloge: Lucero (Valentina Villalba Rangel), Fernando Colunga (José Miguel Montesinos), Gabriela Spanic (Ivana Dorantes Rangel), Sergio Goyri (Rosendo Gavilán), David Zepeda (Alonso Peñalvert), Silvia Pinal (Isabel Rangel), Jacqueline Andere (Leonor Montesinos)

LIKOVI:

Isabel
Lijepa žena uglađenih, konzervativnih manira i izrazito pobožna. Oduvijek voli Federica Montesinosa, Joséovog Miguelovog oca, no on se oženio drugom ženom, a ona se udala za muškarca zbog kojega je u životu patila. Ivanina majka Isabel Valentinina je teta. Odgojila je Valentinu i voli je kao vlastitu kćer. Iako su obje djevojke odrasle, Isabel se i dalje brine o njima.

Valentina
Sretan život joj se sruši nakon što je napuštena pred oltarom. Postaje hladna i ogorčena. Mlada žena plemenitih osjećaja, dobra, velikodušna, odgovorna i poštena. Sretna je, inteligentna, obrazovana i ima čvrst karakter. Radi u izdavačkoj kući i vješta je jahačica.

Alonso
Sofisticiran, zavodljiv, atraktivan, ambiciozan i nepošten. Besprijekorno odjeven, trgovac nekretninama koji često djeluje pod izlikama. Ženskar koji se ne veže ni za koga. Pravi se da je vjeran svojoj djevojci Valentini, ali ujedno je Ivanin ljubavnik, i planira se domoći Valentinina bogatstva.

Jose Miguel
Odlučan da ponovno pokrene posao na starome posjedu svoga oca. Ondje nalazi pravu ljubav. Atraktivan i muževan, plemenitih osjećaja. Velikodušan, dobar prijatelj. Hrabar je i odlučan i ima sposobnost nalaženja vedre strane života u nepovoljnim situacijama. Ima izvrstan smisao za humor.

Ivana
Zavidi sestrični Valentini do te mjere da je počinje mrziti i želi joj sve preoteti. pati od psihoze koja s vremenom postaje sve jača i postaje opsesivna i bezdušna. Senzualna, egoistična, ambiciozna i sirova. Lukava je i inteligentna i uvijek u potrazi za nekakvom koristi. Odijeva se po posljednjoj modi i voli skupe stvari. Studirala je povijest umjetnosti, ali bila je osrednji student i nikada nije radila.

3 misli o “Gospodarica tvoga srca (Soy tu duena)”

  1. draga ekipo gopdarice tvoga srca super glumite . I jako dobra serija I jako ste kul. Duper ste bili ja vas cekam da se u poznamo dolazim iz bibinja. Nikola

    1. DRAGA EKIPO GOSPODARICE TVOGA SRCA JA JE DVA ČEKAM DA POČNE NOVA SAPUNICA GOSPODARICA TVOGA SRCA 2. SEZONA USKORO NA PRVOM ĆE SE PRIKAZIVATI OVE JESENI NIKOLA

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.