Mercy

Što se događa u bolnici, saznat ćete prateći one koji bolnicu najbolje poznaju: medicinske sestre.

Mercy
Mercy: nova serija od 17. ožujka u 20 sati na HTV 2

U bolnici Mercy sestre Veronica, Sonia i Chloe drže se zajedno – u krvi, boli i pobjedama kroz brigu za bolesne. Zajedno prolaze kroz svakodnevne životne i ljubavne probleme u bolnici i izvan nje. Veronica Callahan (Taylor Schilling), upravo se vratila u bolnicu Mercy iz Iraka i zna više o medicini nego svi liječnici zajedno. S kolegicama Soniom Jimenez (Jaime Lee Kirchner), za kojom se okreću svi u bolnici, i Chloe Payne (Michelle Trachtenberg), naivnom pridošlicom koja uči nositi se s teškoćama toga izazovnog i katkad uznemirujućeg posla, proživljava svakodnevne teškoće u životu i ljubavi.

U seriji glume i James Tupper (Muškarci na stablima) kao dr. Chris Sands, novi liječnik koji komplicira Veronicin život, Diego Klattenhoff (Lovci na natprirodno) kao Mike Callahan, Veronicin muž, Guillermo Diaz kao bolničar Angel Lopez i James Le Gros kao dr. Harris (Ally McBeal).

1. epizoda: CAN WE GET THAT DRINK NOW? (17.03.2011.)
Veronica Callahan snalažljiva je medicinska sestra koja se nedavno vratila na posao u bolnicu Mercy nakon služenja u Iraku. Ona se ne boji zaobići pravila kako bi spasila svoje pacijente, ali zbog prevelike otvorenosti mogla bi izgubiti posao. Dok pokušava spasiti brak s Mikeom, s kojim je još iz srednjoškolskih dana, iznenadi je najnoviji zaposlenik bolnice dr. Chris Sands. Veronicina najbolja prijateljica i kolegica Sonia misli da je napokon našla muškarca koji može ispuniti njezina velika očekivanja, a početnica Chloe na teži način uči što znači biti medicinska sestra.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.