Razotkrivanje (The Whistleblowers)

Nova triler serija, snimljena u produkciji BBC-ja, razotkriva intrige u poslovnome svijetu i svijetu politike.

Razotkrivanje
Razotkrivanje: nova serija od 12. ožujka na HTV2

Kad posljednji klijent Bena Grahama ima grižnju savjesti nakon što dobije visoku novčanu odštetu, Ben odluči pokrenuti novi posao s kolegicom Alishom Cole. Odluče pomagati najneočekivanijim junacima da u svijetu posla i politike riskiraju i razotkriju slučajeve prijevare. Svaki slučaj, međutim, ima svoje izazove. Hrabrost je jedno, a imati mudrosti odabrati pravi put drugo, a najteže je u svemu tome imati odlučnosti da se u tome i ustraje. Ono što seriju čini osobito zanimljivom jest i činjenica da svaka epizoda obrađuje intrige u nekome drugom području, od farmaceutske industrije do korupcije u obrazovnome sustavu.

1. epizoda: GHOSTS (12.03.2011. u 22:50 h)
Na povratku s posla kući, Ben i Alisha zamalo da ne zgaze rastrojena čovjeka na cesti. Kad ga pred njima odvedu dva čovjeka koja ga zaključaju u stan blizu njih, Ben i Alisha odluče pozvati policiju, ali policija ih ne shvati baš ozbiljno.

2. epizoda: PANDEMIC (12.03.2011. u 23:35 h)
Ben i Alisha pokušavaju razotkriti veliku farmaceutsku tvrtku koja pokušava umjetno stvoriti javnu histeriju oko epidemije koja ne postoji ne bi li prodali svoje cjepivo, tim više što je virus protiv kojega je cjepivo namijenjeno rezultat pogreške u njihovome laboratoriju. A tu je pogrešku već troje ljudi platilo svojim životima.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.