Vuco u žiriju HTZ-a, a Fox se zaljubio?!

Druga epizoda s audicije najvećeg glazbenog showa ‘Hrvatska traži zvijezdu’ zasigurno će u četvrtak, u 21 h na RTL Televiziji nasmijati mnoge.

HTZ 3 Zagreb
RTL Televizija, četvrtak, 21:00 sat

Uz smjele pjevače, koji nisu imali tremu pred, ovoga puta još nemilosrdnijim žirijem, Tonyjem Cetinskim, Ivanom Mišerić i Goranom Lisicom, bilo je naravno i onih koji su dali baš sve od sebe kako bi prošli među 100 najboljih. Tako je jedna kandidatkinja odlučila pjevati sjedeći na podu, a kada ju je Tony zamolio da legne, vježba i pokuša pjevati, spremno je to učinila, i to vrlo uspješno!

A dok su neki tvrdili da kod žirija prolaze samo ‘plave koverte’, drugi su pak odlučili otvoriti srce i pričati o svojim opsesijama. Ipak, da ne bi ispalo kako su samo kandidati bili ti koji su iznenađivali žiri, i žiri je njih uspio ostaviti bez riječi. Marko Kaleb, koji je i lani sudjelovao na audicijama, a veliki je fan Siniše Vuce, napokon je došao na svoje. Vuco je potajice sjeo u žiri i tako uspio šokirati simpatičnog Splićanina, obećavši mu na kraju čak i duet!

Uz mnogo zabavnih pjevača i osebujnih karaktera, jedna kandidatkinja posebno se svidjela Foxu pa je, do sada uvijek rječiti Riječanin jedino uspio izustiti ‘… Sličiš na Madonnu’.

No, bilo je i kandidata koji su uspjeli dignuti živac predsjedniku žirija, kao i onih koji su ga željeli potkupiti gemištom. No na kraju je ipak presudio pjevački talent. Tko je prošao među 100 najboljih, pogledajte na RTL Televiziji, u četvrtak, u 21 h.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.