Hotel dvorac Orth (Schlosshotel Orth)

Radnim danom u jutarnjem terminu HTV prikazuje novu seriju Hotel dvorac Orth, snimljenu u koprodukciji ORF-a i ZDF-a. Gledat ćemo 9 sezona, odnosno 142 epizode ove zanimljive serije.

Hotel Orth
HTV 1, od 22. ožujka, pon-pet u 09:05 h

Hotel dvorac Orth smješten je na slikovitu otočiću nedaleko od Gmundena na obali Traunskog jezera. Hotel već naraštajima jamči ugodan i bezbrižan odmor.

Na čelu tvrtke je Wenzel Hofer koji ju je morao preuzeti nakon smrti svojeg punca. Njegova žena Christine liječnica je i ima vlastitu ordinaciju u Gmundenu. Na Wenzelovu veliku žalost, nijedno od njihovih četvero djece nije naslijedilo ljubav prema hotelu. Upravitelju hotela Wenzelu Hoferu pomažu recepcionerka Haller i portir Schimek.

Za Hofera i hotel počinje novo doba kad se u dvorcu otvara Kongresni centar. Troškovi su viši od planiranih pa se neko vrijeme čini da od otvorenja neće biti ništa. No nakon mudrog posredovanja Hoferove punice kod upravitelja banke Seppa Thalingera, Wenzelu je odobren bankovni kredit.

Na svečanom otvorenju Kongresnog centra okupili su se svi istaknuti građani Gmundena, prijatelji i članovi obitelji. No ispostavit će se da je za Wenzela Hofera to nesretan dan…

U prve dvije epizode za upravitelja hotela Hofera i njegovo hotelsko poduzeće počinje novo doba. Nakon temeljite obnove i nekih početnih teškoća u ladanjskom se dvorcu otvara Kongresni centar. Velik dan za Wenzela Hofera, koji će, međutim, biti njegov nesretan dan.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.