Sve o protagonistima Kameleona

Mnogi od vas žale zbog premještanje ‘Kameleona’ u raniji termin. Nažalost, serija zasad ostaje u istom terminu, ali za utjehu Moja TV vam predstavlja glavne glumce te serije.

Alfonso Herrera
Alfonso Herrera glumi u serijama 'Kameleoni' i 'Rebelde''

Alfonso „Poncho“ Herrera Rodriguez rođen je u Meksiku prije 28 godina. Završio je prestižnu britansku srednju školu, „Edron Academy“, koju je recimo pohađao još jedan uspješni meksički glumac, Gael Garcia Bernal („Pasja ljubav“, „I tvoju mamu također“). Nakon toga želio je postati pilot, no srećom po veliki broj naših gledatelja, ipak se odlučio za glumu upisavši se na „Centro de Education Artistica“, vođenu od strane latinoameričkog televizijskog diva Televise. Po stjecanju diplome, počinje igrati u teatru. NI na filmske uloge nije dugo čekao, te je već 2002. počeo glumiti u seriji „Clase 406“, zajedno sa Dulce Mariom, Anahi i Christianom Chavezom s kojima je kasnije postao slavan zahvaljujući „Rebelde“, koju pratite na našem programu. U „Rebelde“ dobiva ulogu Miguela Aranga, tinejdžera koji seli u Mexico City kako bi osvetio smrt svoga oca. Kao što već i vrapci na grani znaju, „Rebelde“ je postala megahit širom svijeta te je snimljeno više od 400 epizoda. Nakon toga snimio je nekoliko filmova, no pravu ulogu, u kojoj je opet pokazao talent čekao je do pretprošle godine. Tada je zajedno uz Belindu Peregrin dobio ulogu u hvaljenoj seriji „Kameleoni“ gdje je utjelovio lik kradljivca Sebastiana. Naravno, i ta je serija na programu DomeTv, tako da ako volite Alfonsa u „Rebelde“, s užitkom ćete ga pratiti i u „Kameleonima“.

Što se tiče glazbene karijere, Alfonso ju je ostvario s bendom „RBD“ (glumačka postava „Rebelde“). Izdali su devet albuma, i to na španjolskom, portugalskom i engleskom, čime su pokazali raznolikost i bogatstvo svog glazbena izričaja. Naravno da im je to donijelo ogromne uspjehe, te su tako albume prodali u više od 15 milijuna primjeraka diljem svijeta, i između ostalog, održali uspješne turneje po SAD – u, Meksiku, Španjolskoj i drugim europskim zemljama. Ipk, nakon raspada benda, Alfonso se za razliku od primjerice svoje kolegice Dulce Marie, nije odlučio za solo karijeru, rekavši da se ne vidi u pjevačkim vodama.

Što se privatnog života tiče, najpoznatija je njegova veza sa već spomenutom Dulce Mariom, koja je trajala pune tri godine. Također, neki mediji su ga jedno vrijeme optuživali da ima nepriznato dijete, međutim, Herrera je to demantirao, nazvavši ženu koja tvrdi da je dijete njegovo, samo ludom obožavateljicom.

Belinda
Belinda u 'Kameleonima' igra Valentinu

Belinda, jedna od najpopularnijih latinoameričkih pjevačica i glumica, na ovaj svijet stigla je u Madridu 1989. godine. Već sa četiri godine s obitelji seli u Mexico City, jer je njezin otac Ignacio ondje posjedovao nekoliko tvornica. Već od malena počela je pokazivati nevjerojatan talent za pjevanje i glumu, tako da je kod kuće samostalno počela snimati sebe i svoje nastupe na videokameru. Reputaciju čuda od djeteta nastavila je dokazivati kao desetogodišnjakinja dobivši ulogu u seriji „Prijatelji zauvijek“. Nakon toga dobila je ulogu u još jednoj sapunici, ali pravu slavu postigla je sa sljedećom serijom „Complices Al Rescate“, gdje je utjelovila sestre blizanke. Za potrebe serije snimila je i album, koji je na kraju nominiran za „Latin Grammy Awards“. Na film se vratila 2006., glumeći u Diseneyevu „Cheetah Girls 2“. Naša publika njezine je glumačke sposobnosti upoznala u seriji „Kameleoni“, koja se i dalje s uspjehom prikazuje na Doma TV. Belinda je u njoj utjelovila Valentinu, mlada sposobnu ženu koja je prisiljena pljačkati. U seriji se sjajno nadopunjuje sa Alfonsom Herrerom, tako da nije ni čudno što su njih dvoje jedni od najpopularnijih ljudi u Meksiku.

Što se glazbene karijere tiče, tu je ostvarila još više uspjeha nego u filmskoj. Prvi internacionalni album, jednostavno nazvan „Belinda“, postigao je uspjehe diljem svijeta te je diljem svijeta prodan u više od dva milijuna primjeraka. Postojale su čak četiri verzije albuma koje su i objavljene. Naime, na originalnu „Belindu“ producenti su nadodavali svaki put po još jednu pjesmu ili mix, te na taj način još dodatno pospješili prodaju. Drugi album „Utopia“ slijedio je uspjeh prvog. Za njega je ponovo nominirana za „Latin Grammy“, no i ovaj put ostala je praznih ruku. Ipak na dodjeli „MTV Video Music Awards Latinoamerica“ kući je otišla nagrađena kao najbolja solo umjetnica. Treći album, znakovita naziva „Carpe Diem“, izdala je prošle godine. Na albumu se našlo nekoliko solidnih pjesama, poput „Egoista“.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.