HTZ 3: Šljivovica izvlačila tremu!

Da su članovi žirija ‘Hrvatska traži zvijezdu’ bili ozbiljni kada su rekli da ove godine neće imati milosti, ali i da će biti mnogo iznenađenja za kandidate – pokazalo se istinitim!

HTZ 3. Lisinski
Tony iznenadio beskućnika, a kandidatkinja se zaljubila u kamermana!

Tako ćemo vidjeti da ni treća epizoda s audicija po Hrvatskoj, koja će se na RTL Televiziji emitirati u četvrtak, 17. ožujka, s početkom u 21 sat, ne zaostaje za prethodnim emisijama zbog raznoraznih karaktera kandidata koji su odlučili stati pred Tonyja, Ivanu i Foxa, pa čak i pod utjecajem alkohola! To žiriju nikako nije bilo drago pa je djevojka, koja se, kako je rekla, ‘napila šljivovice jer je imala veliku tremu’, poslana kući. Ipak, Tony je odlučio da je želi čuti ponovno, u trijeznom stanju, a je li tada opravdala njegova očekivanja, vidjet ćemo sutra.

Bilo je tu i nekih koji misle da su mediji i da mogu komunicirati sa zagrobnim životom, pa onih koji misle da žive u 80-tima. Ipak, najviše je bilo zaljubljenih. Tako je jedna kandidatkinja imala naušnice s likom Bojana Jambrošića, tvrdeći da su zaljubljena u njega. Za takve je žiri imao posebno iznenađenje pa se Bojan u jednom trenutku pojavio pred kandidatkinjom koja se skoro srušila u nesvijest.

Dogodile su se i prve ljubavi! Jedna djevojka je cijelo vrijeme pjevala snimatelju, pa je na kraju i on sudjelovao na njezinoj audiciji držeći je za ruku i bodreći!

Ipak, najveće iznenađenje dočekalo je dečka kojeg je Tony posjetio u jednom zagrebačkom prolazu u kojem često svira gitaru i pjeva. Mladi pjevač je donedavno živio na ulici, a njegovu hrabru životnu priču gledatelji će također moći pogledati u 3. epizodi HTZ-a, sutra, 17. ožujka, u 21 sat na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.