Lovci na natprirodno – četvrta sezona

Uzbudljivo i strašno putovanje braće Winchester nastavlja se u četvrtoj sezoni ‘Lovaca na natprirodno’ s Jaredom Padaleckim i Jensenom Acklesom.

Lovci na natprirodno 4.
Lovci na natprirodno - 4. sezona od 29. ožujka u 23 sata na HTV 1

Prije dvadeset i tri godine Sam Winchester (Padalecki) i Dean Winchester (Ackles) zbog tajanstvene su i demonske natprirodne sile ostali bez majke. Otac John (Jeffrey Dean Morgan) odgojio ih je kao vojnike. Naučio ih je sve o paranormalnom zlu koje postoji u mračnim zakucima i na zabačenim cestama Amerike… i naučio ih je kako da ga ubiju.

Sam i Dean život provode na cesti, krstareći američkim autocestama u svojoj Chevy Impali iz 1967., boreći se protiv natprirodnih prijetnji i tražeći demona koji im je ubio majku. Zajedno s ocem naposljetku su našli demona. Na kraju su pobijedili demona, ali cijena je visoka. Prvo je njihov otac izgubio život, a zatim je, nezamislivo, Sam poginuo u borbi. Dean nije mogao živjeti bez brata pa je podnio najveću moguću žrtvu. Prizvao je demona s raskrižja koji sklapa paktove i zamijenio svoju dušu za bratov život. Pakt je oživio Sama – ali Deanu je ostala još samo godina života.

Kako je godina prolazila, braća su postala sve očajnija u pokušajima da nađu rupu u Deanovu paktu, ali ništa nije upalilo. Naposljetku, točno u ponoć toga kobnog dana, pakleni psi dolaze po Deana i izbezumljenoga ga odvlače u pakao.

Četvrta sezona počinje četiri mjeseca poslije i Dean se budi u drvenom lijesu. Oslobođen je iz pakla, ali kako? Tko ga je oslobodio? Dean i Sam ponovno su zajedno i čudeći se Deanovu uskrsnuću kreću na put, boreći se protiv natprirodnoga na svakome koraku. Nailaze na zle duhove, strašan demonski izvor Noći vještica, na samoga Drakulu i čak i pijanog, teško naoružanog dvometarskog medvjedića igračku. U međuvremenu se braća muče s novim zagonetkama. Što se dogodilo Deanu u paklu i zašto se ne sjeća toga? Uskoro postaje jasno da Sam skriva neke tajne, počevši od istine o tome što se dogodilo u četiri mjeseca dok Deana nije bilo. Dok braća odgovaraju na ta pitanja, također su suočeni s groznom prijetnjom. Šapuće se da će određeni demon uskoro biti oslobođen iz zatvora duboko u paklu: Lucifer. I ako Sam i Dean to ne uspiju spriječiti – ako Lucifer bude slobodno hodao – izazvat će apokalipsu…

Autor Lovaca na natprirodno je Eric Kripke (Boogeyman), izvršni producenti su McG (Chuck, O. C., Sorority Forever, We Are Marshall, Stay Alive, filmovi Charliejevi anđeli), Kripke, Robert Singer (Lois & Clark: The New Adventures of Superman, Midnight Caller) i Kim Manners (X Files, Empire, Harsh Realm, Adventures of Brisco County Jr., The Commish).

Sadržaj epizoda možete čitati ovdje.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.