Internacionalni tjedan Večere za pet u Zadru

Tjedan u Zadru je, skoro bismo mogli reći, internacionalni jer ćemo se družiti s Brazilkom Jussarom, Francuskinjom Fabienne, s mladom Loretom porijeklom Čehinjom, Slavonkom Renatom iz Gornjeg Karina i jedinom Dalmatinkom Jasnom. I taj spoj će biti ubitačan.

Večera za 5: Zadar
Večera za 5: Zadar

Kandidatkinje će od samog početka biti potpuno iskrene i bez ikakvih će problema i bez imalo srama govoriti što točno misle o ostalima, kao i o njihovim večerama.

Najlošije od svih će proći najmlađa, Loreta, koja će pripremiti možda i najgoru večeru ikad, ali to nju i neće pretjerano pogoditi, jer joj očito neće biti bitno što misle “teta Brazil“, „teta Francuska“ i ostale tete, kako ih je sama pristojno nazivala, jer ipak su one za nju tete. I ništa drugo.

Slično će se ponašati i Jasna, kojoj uopće neće biti važno što će gošće reći o njenom meniju, a koji će toliko pojednostavniti da će za predjelo poslužiti paštetu iz konzerve. I time pokrenuti lavinu priča o trudu koji treba uložiti da bi gosti otišli siti i sretni. A kad druge kandidatkinje pokažu puno veći trud, a Jasna kaže što misli, shvatit ćemo da je nju nemoguće impresionirati.

A takvo nešto će pokušati Jussara sa svojom večerom koja će od početka do kraja biti u znaku Brazila i s kojom će toliko pretjerati da će svima ići na živce. I naravno, ostale će jedva dočekati iznijeti svoje mišljenje. Jussara će im biti najmanje simpatična i to će se jasno vidjeti, ali ni ona nikome neće ostati dužna i kritizirat će apsolutno sve, uglavnom neutemeljeno i zasnovano na činjenici da joj večera nije ispala onako kako se nadala.

Ovo će biti jedan zanimljiv tjedan, u kojem možda i nećete dobiti pregršt novih recepata, ali ćete se zato jako dobro zabaviti. Večera za pet je na jelovniku RTL Televizije od ponedjeljka do petka u 19:00 sati!

2 misli o “Internacionalni tjedan Večere za pet u Zadru”

  1. DOBRO DA STE SKUŽILI TKO JE MEĐU NAMA U STVARI NAJ KOMPLEKSNIJA OSOBA I SAMO ŠTO NIJE USPJELA POBJEDIT PORED SVOJIH MUČKI I NAMJERNOG SKIDANJA OCJENA

  2. Ponukana gledanjem večere za 5 od 21.03. do 24.03. moram iskomentirati da je “Dalmatinka Jasna” najnesiptačnija kandidatkinja ikad! Kompleksašica ružna frustrirana neradnica neukusna i ponajviše licemjerna ! Pljuje konstantno po tuđoj spizi, a pripremila kupovnu paštetu na kruh i biskvit bez šećera ko pogaču – katastrofalna kuharica. Takvima treba zabraniti kuhanje zakonom. jadni ukućani, drmaju kupovnu paštetu doma i gledaju rugobu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.