Radojka dolazi u emisiju uživo

Nedjeljna emisija Big Brothera, koja će biti prikazana uživo 27. ožujka u 20:00 sati na RTL Televiziji, bit će ponovno dinamična i prepuna iznenađenja.

Big Brother
Big Brother: Radojka dolazi u emisiju uživo - 27.03. u 20:00 h

Ove nedjelje, jedan će stanar napustiti Kuću bez šanse da ode na ‘smetlište’. Uz zbrojene glasove, koji su sakupljeni tijekom tjedna kada su gledatelji iz svih zemalja mogli glasati za svoje favorite, troje s najmanje glasova ovisit će o simpatijama svojih sustanara. Naime, oni će biti ti koji će odlučiti tko će od troje nominiranih na kraju napustiti Kuću.
Ipak, najveće iznenađenje bit će Duškova supruga Radojka koja će doći iz Galibabinovca u nedjeljnu emisiji uživo na Košutnjaku. Radojka će Antoniji Blaće i Marijani Mičić komentirati novi Duškov izgled, njegov odnos sa Sorajom ali i izjavu da mu se Soraja više ne sviđa, nego da sada simpatizira Milu!

Tko ove nedjelje napušta veselu Big Brother kuću zauvijek, hoće li stanari uspjeti odraditi ‘cirkuski’ tjedni zadatak, jesu li stanari sa smetlišta otkriveni dok su krali hranu u Glavnoj kući te što će sve imati za reći Duškova supruga Radojka, odgovore saznajte 27. ožujka u 20.00 sati na RTL Televiziji, u trećoj emisiji uživo Big Brother showa.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.