Tragična smrt Ezelovog brata otkriva izdajice!

Zbog tragične Mertove smrti, Ezel i njegova obitelj proživljavaju najdublju bol! Nitko još ne zna da je Ezelovog mlađeg brata automobilom slučajno ubio Ejšanin otac, Sardar…

Ezel i njegova majka u tuzi zbog gubitka brata/sina
Ezel i njegova majka u tuzi zbog gubitka brata/sina

Nakon što mu je Kenan naredio da autom ubije Ezela, Sardar slučajno naleti na njegovog mlađeg brata Merta, koji od teških ozljeda naposljetku umire. Žalostan i potpuno izgubljen, Ezel posjeti ujaka Ramiza u nadi da će mu pomoći pronaći Mertovog ubojicu i lišiti ga života, dok Ali, Ejšan, Džengiz i Džan odlaze na mjesto gdje bi trebali biti sigurni od novih Kenanovih napada. Ramiz i Ezel sigurni su da se izdajica i Kenanov tajni igrač nalazi među njihovim prijateljima!

U velikoj patnji koja ih je snašla i koju proživljavaju, Unčarovi različito reagiraju. Dok Mumtaz izbacuje Ezela iz kuće jer ga smatra krivim za smrt mlađeg brata, Meliha uvjerava sebe i ostale da će se i mlađi sin jednom vratiti kući, baš kao i Omer. U isto vrijeme, Ezel otkrije šokantnu video poruku koju je Mert ostavio u svojem mobitelu! Što je Ezel vidio u bratovom mobitelu i tko se iza njegovih leđa druži s Kenanom, gledatelji RTL Televizije moći će doznati već od sljedećeg ponedjeljka, 28. ožujka u 20 sati, u novim nastavcima hit serije „Ezel“.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.