BB6: Prvi izbačeni stanar je Milan

Treća emisija reality showa Big Brother, koju su danas od 20:00 sati gledatelji RTL Televizije mogli gledati uživo s Košutnjaka, u Beogradu, ponovno je iznenadila gledatelje odlukama Big Brothera.

BB6: prvi izbačeni stanar Milan
BB6: prvi izbačeni stanar je Milan

I dok je u prvom dijelu emisije, u show uživo, kao posebna gošća došla Duškova supruga Radojka, rekavši Antoniji i Marijani da nije ljubomorna što Duško gleda Soraju, dodala je da će Duška, što god napravio u showu, pustiti natrag doma, jer je to ipak njegova kuća, a ne nejzina, što je sve prisutne nasmijalo do suza.

A nakon što su gledatelji iz svih pet zemalja, tijekom tjedna, glasali za stanare koje žele vidjeti i dalje u show-u, stanari su bili ti koji su odlučili tko će od njihovih sustanara napustiti show. No, Big Brother je pripremio mnoga iznenđaenja prije nego što je odlučeno da Milan na kraju napusti Kuću.
Nakon što su stanari morali odabrati između Lestera, Milana i Mile i nominirati dvoje stanara kojima će dati po dva i jedan bod, Mila je bila ta koja je glasovima vodila za odlazak iz Kuće. No, Big Brother je odlučio da i stanari sa smetlišta glasaju, pa su tako i Horvat, Soraja, Duško, Nirmal i Dragana rekli svoje mišljenje o nominiranim stanarima iako ih vide samo kada im Big Brother pusti što se događa u Kući preko televizora na smetlištu.

Nakon njihovih glasova Milan je bio taj koji je bio u ‘vodstvu’. No, ni tu nije bio kraj iznenađenju jer je Big Brother odlučio dati pravo glasa čak i nominiranim stanarima, no ishod je bio isti i Milan je izgubio s 23 boda postavši tako prvi stanar koji je napustio Big Brother show zauvijek.
‘Nikome ništa neću zamjeriti, ali sam ostao zatečen jer se nisam nadao da ću napustiti show’, kratko je objasnio Antoniji prvi izbačeni stanar Big Brother showa ove godine.

Što će se dalje događati u veseloj Kući i još zabavnijem smetlištu, ne propustite gledati svakim danom na RTL Televiziji od 21:00 sat.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.