20 kandidata kreće u borbu za titulu prvog hrvatskog Masterchefa

Nakon pet uzbudljivih dana eliminacija u showu ‘Masterchef Hrvatska’ odabrano je prema odluci tročlanog žirija, Gretića, Jankovića i Marčića, samo 20 najboljih za kojih prava utrka za titulu prvog hrvatskog Masterchefa započinje danas.

Masterchef top 20
Tko će ući u 'Masterchef' top 20?

Od 38 kandidata koji su sudjelovali u izazovu ‘Kutija iznenađenja’ najboljih dvadeset prema izboru žirija odlazi u daljnje natjecanje, u pravu reality borbu koja će se od ovog ponedjeljka voditi u Masterchef kuhinji. Top 20 ulazi u Masterchef vilu u kojoj će dvanaest tjedana zajedno dijeliti dobro i zlo te između ostalog i kušati jela koja jedni drugima pripreme. U Masterchef vilu ulaze samo najbolji kuhari koji su izdržali dosadašnje izazove, dvadeset različitih karaktera raznih zanimanja i interesa, ali s jednom zajedničkom misijom – postati hrvatski Masterchef.
Svoju pregaču za daljnje natjecanje dobilo je trinaest muškaraca i sedam žena različitih dobnih skupina. Najmlađa natjecateljica u Masterchef kuhinji je studentica Učiteljskog fakulteta, 23-godišnja Nastasja Fišter koja se u slobodno vrijeme bavi manekenstvom, a najveća ambicija joj je upis kulinarskog fakulteta u Americi dok najstariji natjecatelj, pedesetogodišnji ribar iz Makarske, Ivanko Rebić u Masterchef vilu ulazi sa željom da se dokaže sam sebi, a i drugima. U današnjoj emisiji gledatelji imaju priliku upoznati dvadeset najboljih koji će dijeliti isti krov nad glavom, boriti se kako u timovima zajedničkim snagama, tako i jedan protiv drugoga.

Već ovog tjedna prvi natjecatelj napušta show

Kandidati koji čine TOP 20 i koji su dobili privilegiju pokazati svoje vještine, talent i znanje su Ana Kovačević Pilepić, Bojan Končar, Davor Šreng, Igor Zdenjak, Ivan Vučković, Ivana Đokić, Ivanko Rebić, Ljubo Matulin, Mario Bobanović, Marko Gajski, Matija Nikolić, Nastasja Fišter, Robert Predrag Žmire, Srđana Jevtić, Šime Sušić, Tea Đukić, Tomislav Rusak, Vedran Beg, Vesna Matulić Baričević i Željana Ančić. U današnjem izdanju Masterchefa gledatelji imaju priliku bolje upoznati kandidate koje ćemo pratiti kroz narednih dvanaest tjedana reality showa u njihovoj borbi za prestižnu titulu prvog hrvatskog Masterchefa. Borba će biti uzbudljiva i napeta, natjecatelji će morati u kuhinji dati sve od sebe i proći niz zahtjevnih izazova jer već ovaj tjedan prvi natjecatelj napušta show Masterchef Hrvatska!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.