“BLJAK” u kuhinji Jezikove juhe!

Konoba Megaron u Vukovaru se našla na putu Stephana Macchija i ekipe Jezikove juhe. Vlasnik restorana, ujedno i jedini konobar u konobi, pozvao je Stephana u pomoć jer ne zna gdje je problem?

Jezikova juha Vukovar
Jezikova juha i Stephan ovog tjedna u Vukovaru

Nakon što je Stephan jedva pronašao konobu Megaron u Vukovaru, odmah se „bacio“ na rješavanje problema. Osim što je marketing loš, reklame na objektu u kojem konoba posluje nigdje nema. Neprimjereno opremljena kuhinja konobe upotpunjuje ambijent koji odiše amaterizmom umjesto profesionalnošću. Šefica kuhinje, Vesna, svakodnevno vodi bitku sa svojom pomoćnom radnicom, Marušom, koja je svojim prevrtljivim ponašanjem gastrostručnjaka RTL Televizije dovela do ludila. Kušavši Marušino jelo Stephan Macchi nije moga reći ništa drugo osim „BLJAK!“, što je potvrdila i sama Maruša nakon što je probala svoje „delicije“. Pomoć u kuhinji konobe Megaron je nužno potrebna s toga je Stephan odlučio odraditi nekoliko razgovora za posao kako bi pomogao vlasniku u pronalasku novih zaposlenika.

Mirna i unaprijed pomno isplanirana završna večer ipak se izjalovila. Stephan Macchi je ovog puta odlučio pomoći vlasniku u posluživanju gostiju, dok će djevojke u kuhinji ipak raditi „po svome“. Treća epizoda ‘Jezikove juhe’ bit će emitirana 29. ožujka u 22:00 sata na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.