Javne tajne

Tko je u Hrvatskoj celebrity bez razloga i što o njima misle hrvatski novinari, urednici, stilisti, pjevači i voditelji, otkrit će prva epizoda nove zabavne emisije.

Javne tajne
Tko su celebrityji bez razloga?

U produkciji Media.Com-a, ‘Javne tajne’ je serijal u kojem će, iz tjedna u tjedan, insajderi hrvatskog šoubiznis na duhoviti način komentirati ljude i teme.

Prva epizoda otkrit će tko su osobe koje se pojavljuju u svim medijima, a nitko zapravo ne zna zašto. Fotografiraju ih, prepoznaju na cesti, traže autograme, no oni ne rade ništa zbog čega bi trebali biti u medijima i često nemaju nikakvih postignuća kojima zaslužuju zvjezdani status.

Svaka epizoda ‘Javnih tajni’ sastavljena je u obliku top liste 10 pozicija, a u prvoj emisiji među komentatorima će se naći i Danijela Dvornik, Antonija Mandić, Ivan Šarić, Ivana Nobilo Cetinski te mnogi drugi koji će gledatelje nasmijati do suza svojim komentarima osoba s top liste.

Na kojem su se mjestu top ljestvice celebrityja bez razloga našli Josip Radeljak, Marko Grubnić, Nives Celzijus i ostali, te što o njima misle naši komentatori, gledatelji će otkriti 3. travnja u 22:00 sata na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.