Nove epizode Chucka i Poroka Miamija na RTL2

S dolaskom proljeća, vjerni gledatelji RTL2 u sljedećim danima mogu očekivati osvježenje na malim ekranima jer ih očekuju novi nastavci popularnih akcijskih serija „Chuck“ i „Poroci Miamija“!

Chuck
Chuck - od četvrtka, 04. 04. u 21.15

Nakon što je uz pomoć američke vlade uspio sačuvati identitet, a time svoju obitelj i prijatelje, glavnog lika u seriji „Chuck“ u novim nastavcima očekuju veći i interesantniji špijunski zadaci, ali i zamršeniji odnosi s kolegicom Sarah u koju je već duže vrijeme zaljubljen. Chuck Bartowski (Zachary Levi) u drugoj će sezoni nastaviti tražiti ravnotežu između stvarnog i onog tajnog, špijunskog života, a njegovu stalnu borbu između ta dva svijeta poremetit će saznanje o „Fulcrumu“, neprijateljskoj špijunskoj organizaciji koja lako može ugroziti „Intersect“. Kada mu nadređeni prenesu da će ubrzo doći kraj njegovoj špijunskoj karijeri, slobodan od metaka i bombi, Chuck napokon poziva Sarah na spoj! Što će se dogoditi s Chuckom i njegovim stvarnim i tajnim prijateljima, gledatelji će moći doznati već od četvrtka 4. travnja u 21.15 sati, kada na RTL2 kreću nove epizode ove hvaljene američke serije.

Poroci Miamija
Poroci Miamija

Najpoznatiji detektivi iz osamdesetih godina, James “Sonny” Crockett i Ricardo „Rico“ Tubbs, koji svakodnevno hvataju krijumčare droga, pronalaze otmičare, ubojice i kriminalce te čuvanju red i mir na ulicama Miamija, također se vraćaju na RTL2, i to svakim radnim danom u 22.35 sati! Gledatelji će moći uživati u novim nastavcima američke akcijske serije „Poroci Miamija“ koja je u kratko vrijeme postala jedna od najgledanijih serija u svijetu, što zbog zanimljivih likova i napetih scenarija, a što zbog modnih i glazbenih izričaja kojima je ispunjena svaka od ukupno 111 epizoda. Nakon skoro 27 godina od svoje premijere u Americi, Hollywoodom i danas kruže fascinantne priče i detalji o seriji poput onih da je snimljena po naredbi šefa američkog NBC-a koji je na svojoj televiziji želio gledati spoj policijske serije i MTV-a, da je ulogu Sonnyja Crocketa odbio i tada jako hvaljen filmski glumac Nick Nolte, da je radni naslov serije bio „Zlatne obale“ („Golden coast“), da je soundtrack LP skoro 12 tjedana bio na vrhu svjetskih muzičkih top lista, kao i da su svi ljudi koji su sudjelovali na snimanju serije, prema zakonu floridskog Ministarstva pravosuđa, morali proći razne tečajeve kako bi znali rukovati oružjem na setu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.