Retro izdanje Pod sretnom zvijezdom

Serija ‘Pod sretnom zvijezdom’ vratit će gledatelje čak dvadeset godina unatrag.

Pod sretnom zvijezdom: Retro
Pod sretnom zvijezdom pratite radnim danima u 18:10 na Novoj TV

Zbog radnje koja nas vraća u prošlost glumice Sandra Lončarić-Tankosić te Linda Begonja pomlađene su kako bi izgledale poput srednjoškolki. U scenama u kojima se pojavljuju Suzana i Nina one izgledaju baš kao da su uhvaćene u nekom drugom vremenu kada su bile još jako mlade.
– Šminka, duga kosa i tehnika sepie na ekranu učinit će svoje. Nadam se da ću imati iskru u očima kakvu viđam po ulici kod još netaknutih mladih osoba, neiskvarenih onim lošim iz svijeta koji nas okružuje – izjavila je Linda Begonja o pomlađivanju u seriji.
– Bilo je zanimljivo i zabavno. Veselimo se tim transformacijama i nadam se da smo uspjeli u tome – izjavila je Sandra Lončarić-Tankosić.

U seriji glavne protagonistice su četiri žene koje su i više su od prijateljica, a veže ih zajednička tajna iz mladih dana, bolno iskustvo u kojemu su bile jedna uz drugu, ali koje za svaku i danas znači veliki teret na savjesti. Ovih dana gledatelji će tako početi otkrivati klupko koje se vrti oko tajanstvenog muškarca Mikija. Nakon što je proučila dokumente o nasljedstvu Nina shvati kako joj je Mikijeva teta ostavila veliko bogatstvo. No tek će se tu zakomplicirati priča, jer će u Nina, kako bi dobila nasljedstvo, morati ispuniti jedan uvjet, a taj je pronaći Mikija. Nakon što čuje kako Nina ima plan pronaći svoju izgubljenu ljubav, Suzana šokirana padne u nesvijest. Dok će se Suzana raspravljati s Tonkom o prošlosti, a iz automobila će ih promatrati sam Miki. U ulozi fatalnog Mikija gledatelji će vidjeti glumca Aleksandra Srećkovića.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.