Studentice protiv Romana u Večeri za 5

U novom zagrebačkom tjednu Večere za pet družit ćemo se s dvjema studenticama Paulom i Marijanom, kreativnom mamom Mirjanom, svestranim Romanom, te samozatajnim ali zanimljivim Alanom. Šaroliko društvo različite dobi unijet će u ovaj tjedan dozu međusobne netrpeljivosti i primjedbi, a u tom će se najviše isticati najmlađe kandidatkinje koje će bez susprezanja kritizirati najstarijeg natjecatelja, Romana.

Večera za 5
Večera za 5 - što ćemo gledati u travnju...

Već na Paulinoj večeri kandidati će shvatiti kome od njih treba pridodati posebnu pažnju prilikom pripreme večere, zašto izbjegavati čokoladu i jagode, a natjecateljski duh koji će se probuditi u kandidatima nagnat će ih da pokušaju zadiviti svoje goste žonglerima, svečanim dočekom s mažoretkinjama ili zanimljivim poklonima. Svi će kandidati nastojati spremiti složena i nesvakidašnja jela i time zadiviti svoje goste, samo će Romano iskoristiti priliku da umjesto neobičnih kombinacija sastojaka na stol stavi specijalitete tradicionalne hrvatske kuhinje, što njegovi gosti nažalost neće pozitivno doživjeti. Romano neće ostati dužan Marijani i Pauli koje su uvjerene kako on radi sve što se može u svrhu pobjede, a ubrzo će njegovu ideju o tom kako djevojke ipak kalkuliraju više nego što to one govore za njega prihvatiti i Alan, jedini kandidat s kojim je Romano našao zajednički jezik. Unatoč karakternim neslaganjima s većinom natjecatelja, Romano će ipak ocjenjivanjem pokazati svoje pravo lice.

Pred vama je vrlo zanimljiv tjedan prepun dobre hrane i zanimljivih odnosa koji nikako nećete htjeti propustiti. Uživajte u Večeri za 5 od ponedjeljka do petka, 04. travnja – 08. travnja, u 19:05 na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.