Prvi gastro duel izbacit će jednog kandidata iz Masterchefa

Ovog petka natjecatelji će se naći prvi put u Masterchef gastro duelu, a show će nakon ovog izazova ostati i bez svog prvog natjecatelja.

Masterchef
Nova TV, Masterchef, 1. travnja u 21.45 sati

U kulinarskom dvoboju sučelit će se dva tima, a žiri će odabrati vođe tj. dvojicu šefa kuhinje koji imaju zadatak usmjeravati svoj tim tijekom kuhanja. Vođe će zatim sami odabrati članove svojih timova. Natjecatelji moraju pripremiti dva slijeda jela koja će ocjenjivati žiri sastavljen od redom poznatih lica iz svijeta kulinarstva, gastro novinara i urednika. U žiriju će se tako uz člana žirija Radovana Marčića naći i Veljko Barbieri, kolumnist Večernjeg lista te dobitnik nagrade ‘Gourmand World Best Cookbook Award 2005’ za najbolju knjigu o Mediteranskoj kuhinji gastronom, zatim kolumnist Jutarnjeg lista i gastro stručnjak Rene Bakalović, novinar Novog lista i autor knjige ‘Kužini s ljubavlju’ Siniša Pavić, urednik fotografije ‘Glorije Glam’ Mario Kučera, glavni urednik magazina ‘Iće i Piće’ Damir Fabijanić, te glavna urednica ‘Coolinarike’ Karmela Karlović. Nakon ocjenjivanja gastro stručnjaka proglašen će biti i pobjednik prvog gastro duela. Iza kuhanja kojeg kandidati najviše vole uslijedit će i ono od čega bi najradije pobjegli, a to je i prva eliminacija.
Napeta i emocijama nabijena emisija nakon koje samo 19 natjecatelja nastavlja svoju kulinarsku avanturu gledatelji imaju pogledati ovog petka u 21:45 sati na Novoj TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.