George napustio BB kuću

Završila je i peta emisija Big Brother reality showa, koju su danas od 20.00 sati gledatelji RTL Televizije mogli gledati uživo s Košutnjaka u Beogradu.

BB live 6
Stanari sa smetlišta dobili su ograničeno vrijeme za boravak u dvorištu kuće

Odlukom stanara iz Kuće, nakon nominirane Soraje, Nirmala i Georga, ispao je George. Nakon što je izašao rekao je Antoniji da mu je drago da je ispao jer više nije mogao podnijeti život na smetlištu, no da mu je ovo bilo jedno lijepo iskustvo.

A kao specijalni gost emisije, ovaj je put ‘legalnim putem’ stigao Slaven, Tamarin dečko. On je prije desetak dana zaobišao osiguranje Big Brother kuće i popeo se na ogradu stanara sa otpada ne bi li se javio svojoj djevojci.

Na Marijanino pitanje, zbog čega je Slaven želio preskočiti ogradu, Tamarin dečko je priznao da ga je bilo strah kojim bi putem mogao otići odnos između Nikole i Tamare te je to bio jedini razlog zašto je otišao upozoriti je na njezino ponašanje. Također je dodao, da iako mu je poljulala povjerenje koje je imao u nju, razumije je, budući da se u izoliranom okružju često suzi svijest pa joj ga je želio ‘proširiti’.

Prošlo je već četiri tjedna otkako su stanari ušli u Kuću. Dogodovštinama nikad kraja kad je riječ o Big Brotheru, pa ih je tako iznenadio i ovaj put. No, samo stanare sa otpada, pa su tako Nemeš, Ema, Duško, Horvat, Nirmal i Dragana dobili mogućnost boravka u dvorištu Kuće. No, nemaju svo vrijeme ovog svijeta već im je Big Brother dao pješčani sat kojim će mjeriti vrijeme. Kada pijesak iscuri, dvorište će morati napustiti.
Stanari će u sljedeći četvrtak ponovno ući i u Koloseum.

Tko će tada pobijediti, odnosno zaslužiti ostanak u luksuznoj kući, a tko će se morati ponovno privikavati na smetlište, kao i što će se sve događati u Big Brother showu, te kako će stanari sa otpada iskoristiti novu ‘privilegiju’ koju im je dao Big Brother. Ne propustite gledati svakim danom na RTL Televiziji od 21.00 sat.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.