Hank

Peterostruki dobitnik Emmyja čija priča ide od vrha prema dnu u ovoj urnebesnoj komediji. Serija ‘Hank’ na male ekrane dovodi odličnu glumačku ekipu s izvrsnim smislom za humor. Ne propustite je pogledati vikendom na Doma TV-u

Hank
Hank, nova serija u deset epizoda, vikendom u 17:15 (repriza u 23:20) na Doma TV

Legendarni sportski poduzetnik Hank Pryor (Kelsey Grammer) živi na visokoj nozi u New Yorku. No to se iznenada promijeni kada Hanka degradiraju te se sa svojom obitelji mora preseliti u gradić River Bend u Virginiji. Hank je navikao samom sebi biti šef. No sada kada je izgubio gotovo sve suočit će se s još većim izazovom, a taj je postati dobar suprug i otac što mu u njegovom do sada dobro plaćenom poslu nije polazilo za rukom. Dok je njegova žena Tilly (Melinda McGraw) žalosna što mora ostaviti raskoš New Yorka, Hank je odlučan da ponovno izgradi karijeru tamo gdje ju je i započeo. Na njegovu nesreću to ujedno znači da će trebati provesti puno vremena sa svojim šogorom Gradyjem Funkom (David Koechner) koji uživa u nedavnom Hankovom poslovnom krahu. Osim svih životnih nedaća Hank se mora dokazati i kao izvrstan otac svojoj djeci, sinu Henryju (Nathan Gamble) te kćeri Maddie, inače pravoj njujorškoj tinjedžerki.

Hank Pryor cijeli je svoj život bio samom sebi šef te živio na visokoj nozi u New Yorku. No kako je sreća u životu varljiva tako se Hank jednog dana morao suočiti s grubom realnošću. Naime, Hank je prisiljen preseliti se sa svojom obitelji te započeti novi život upravo tamo odakle je i počeo – u maleni gradić u Virginiji. Dok je njegova supruga u šoku zbog povratka na ljestvicu niže, Hank se susreće s najvećim izazovom u svojoj karijeri i životu, a to je od vrha do dna, na čijem putu mora pronaći smisao svog života.

Glumac i izvršni producent serije Kelsey Grammer peterostruki je dobitnik Emmya. On je također prvi glumac u televizijskoj povijesti koji je višestruko bio nominiran za istu ulogu u tri različite serije.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.