Ludnica u Clevelandu (Hot in Cleveland)

Komedija o tri najbolje prijateljice iz Los Angelesa kojima se život odjednom promijeni kad putujući u Pariz moraju stati u Clevelandu. Kad otkriju da su popularne u Clevelandu, odluče ostati!

Počevši sve ispočetka, unajme kuću uz koju, na njihovo iznenađenje, dolazi i živahna kućepaziteljica.

Tri najbolje prijateljice iz Los Angelesa – spisateljica Melanie Moretti, stilistica zvijezda Joy Scroggs i bivša zvijezda sapunica Victoria Chase otkriju da im se život neočekivano promijenio kad njihov avion leteći u Pariz, nenadano sleti u Cleveland. Kad otkriju da su popularne u Clevelandu, odlučuju ostati. Unajme kuću uz koju dolazi živopisna domarica.

Melanie Moretti (Valerie Bertinelli)
Melanie ima četrdesetak godina, nedavno se rastala i majka je dvoje već odrasle djece, Jenne i Willa. Svoga bivšeg supruga upoznala je na fakultetu. Kada je ostala trudna s Willom, morala je prekinuti studij. Bivši je suprug šokira činjenicom da se zaručio s Kim, djevojkom koja je dvostruko mlađa od nje (u odnosu na Melaniene lažne godine, naravno). Melanie je nedavno napisala knjigu pod naslovom “200 stvari koje svaka žena mora napraviti prije smrti”. Vječni je optimist i jako voli svoje prijateljice – glumicu Victoriju i Joy, stručnjakinju za oblikovanje obrva.

Joy Scroggs (Jane Leeves)
Joy je najbolja stručnjakinja za uređivanje obrva na Beverly Hillsu. Bila je zaručena kada je imala dvadesetak godina, no zaručnik ju je ostavio pred oltarom. S 15 je godina rodila dijete i dala ga je na posvajanje. Sada u svojim četrdesetima, Joy više nije naivna i govori ljudima direktno u lice što o njima misli. Naizgled je cinična i pesimistična osoba, ali iznutra je ranjiva i romantična. Kućepaziteljica Elka uopće joj se ne sviđa, možda zato što njih dvije imaju više toga zajedničkoga nego što bi ijedna htjela priznati.

Victoria Chase (Wendie Malick)
Victoria obožava biti u centru pozornosti i nikada joj nije dosta komplimenata. 27 je godina igrala lik Honor St. Raven u nedavno ukinutoj seriji “Na rubu sutrašnjice” (“Edge of Tomorrow”). Udavala se i rastajala čak pet puta, ima troje posvojene djece (nije si željela upropastiti liniju) i jedno unuče. Oduvijek sumnja da je njezin treći bivši suprug homoseksualac. Sada u svojim pedesetima, Victoria je možda malo previše opsjednuta sobom, ali uvijek je tu kada je njezine prijateljice trebaju.

Elka Ostrovsky (Betty White)
Udovica u svojim kasnim osamdesetima, staromodna Elka Ostrovsky kućepaziteljica je posljednjih 50 godina – otkada je ostala bez muža. Tvrdoglava i iskrena Elka rođena je u Poljskoj odakle je pobjegla od nacista. Ona kuha za dame koje su naviknute na zdravu organsku hranu, a sada se nalaze u zemlji krumpirića sa sirom. Elka ponovno počne izlaziti s muškarcima otkada se cure usele i to joj se jako svidi.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.