Dorijan Elezović zaprosio Martinu Podgorski!

Martina, ja nisam princ, ti nisi princeza, ali ja imam za tebe nešto. Ja se nadam da će kamera to uhvatiti’, izjavio je domaćin višesatnog specijala ‘Dnevnik kraljevskog vjenčanja’ Dorijan Elezović svojoj kolegici Martini Podgorski tijekom emisije uživo.

Martina i Dorijan
Dorijan je kleknuo pred Martinu i postavio pitanje koje nitko nije očekivao!

Spektakularno vjenčanje princa Williama i Kate Middleton u londonskoj Westminsterskoj opatiji gledatleji su mogli pratiti na kanalu Doma TV, a veliki interes izazvao je live streaming na portal dnevnik.hr s gotovo 10.000 posjetitelja. Šarmantni voditelj Dorijan Elezović u studiju je kleknuo pred voditeljicu Martinu Podgorski koja je iznenađeno odgovorila: “Ovo je van svih scenarija!”.
I dok su brojni gledatelji pomislili da je posrijedi prosidba, Elezović se nadovezao rekavši: “Neću te zaprositi da se udaš za mene, jer sumnjam da bi pristala, ali kao jedno sjećanje na ovaj trenutak – ja te pitam hoćeš li zauvijek biti moja kolegica?” Nakon što je Martina odgovorila s “Hoću, Dorijane”, kolega joj je na prst nataknuo prsten, najsličniji, kako je sam komentirao, zaručničkom prstenu princeze Kate.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.