Novi termini za sapunice na Doma TV!

Od ponedjeljka, 2. svibnja raspored programa kanala Doma TV doživjet će velike promjene. Nekim gledateljima zasigurno se neće svidjeti…

Rebelde
Ukleta Mariana, Rebelde i Suze Bospora/Moja majka ostaju u istim terminima

Najveće iznenađenje su duple epizode za telenovelu ‘Zamka‘ (u terminu od 15:40 do 17:25, kad slijedi telenovela već prikazivana na Novoj TV, ‘Ukleta Mariana‘), dok se zbog toga serija ‘Mali anđeli‘ premješta u termin od 08:00 sati, s reprizom u 05:05, kojom će odsad i otvarati program Doma TV-a. ‘Zamka’ će dobiti i vrlo dobar termin za reprizu, i to od 12:00 do 13:45 sati, kad, prema novom rasporedu, počinje Telemundova telenovela ‘Elena‘ (s repriznim terminom od 10:00 h), koja se, podsjećamo, već nakon dvije epizode, početkom siječnja ove godine, premjestila iz ponoćnog termina u onaj od 15:45 h. U dosadašnjem terminu ‘Elene’ emitirale su se reprize turske telenovele ‘Suze Bospora‘, a novi termin za reprize ‘Suza Bospora’ i, od 9. svibnja, nove turske serije ‘Moja majka‘, bit će u 14:40 h.
Tinejdžerska telenovela ‘Kameleoni‘ također je, zbog slabe gledanosti, premještena iz sadašnjeg termina ‘Uklete Mariane’ u termin od 11:15, no od ponedjeljka i ova serija dobiva novi, još raniji i nezahvalniji termin – od 09:20 h (s reprizom, kao i dosad, u 06:20). Njemačka sapunica ‘Ana‘ dosad se prikazivala u 14:15, a od ponedjeljka dobiva termin od 08:50, s reprizom u 06:00 sati.

Kad je riječ o sapunicama, jedino ‘Ukleta Mariana’, ‘Suze Bospora’ (odnosno ‘Moja majka’) i ‘Rebelde 2.‘ ostaju u svojim dosadašnjim terminima, s tim da će ‘Mariana’ (11:00 h) i ‘Moja majka’ (14:40 h) imati bolji termin za reprizu, dok će ‘Rebelde’ imati nešto lošiji – umjesto u podnevnom terminu, tinejdžeri će reprize svoje omiljene serije od prethodnog dana odsad moći pratiti u 07:10 sati.

Ne slažete se s promjenama i napisali biste neku kritiku? Komentirajte!

5 misli o “Novi termini za sapunice na Doma TV!”

  1. Pa dajte bar stavite reprizu od Elene jer nikome ne odgovara taj novi termin jer je u to vrijeme na Novoj Pobjeda ljubavi,stavite je prije Zamke u 14:00?

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.